reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Antila ale ja nawet nie mam pojecia jak wyglada Jedo :-)
Ale aby zniwelowac moja niewiedze zaczelam szukac gabarytów tego wozka i jak w moim wszedzie bylo wszystko podane tak tutaj brak jakichkolwiek danych technicznych ;/ No ale ja sprawdzalam tylko na kilkunastu stronach gdzie mozna ten wozeczek kupic.

pozdrawiam
Clue

Ostatnia edycja:
reklama
potem wymyśliłam Twister Baby Smile i Atlantic Espiro ale tam spacerówki zupełnie odpadają jeśli chciałabym się do niej przenieść na lato, bo brak wkładki redukcyjnej i bardziej jakoś tak dla starszego dziecka....
ANUTKO - ja dla Kuby mialam Espiro......i obylismy sie bez jakiejkolwiek wkladki redukcyjnej.....a przerzucilismy sie na spacerowke jak maly mial 4 miesiace - na poczatki i tak wozisz maluszka w spacerowce rozlozonej na plasko....
Inna sprawa jest taka, ze mi ten wozek nie pasowal (moja opinia na ktorejs z wczesniejszych stron)....no ale to wszystko zalezy jakie kto ma potrzeby ;-)

Ostatnia edycja:
Anetko wiem, że pisałaś o tym wózku i w sumie mi się podoba... no właśnie w sumie... bo jakoś do końca nie jestem do niego przekonana. Wolałabym zeby ta spacerówka była inna ;D jednym słowem trudno mi dogodzić. Wiem ze idealnego wózka nie znajdę... choć po dłuższym zastanowieniu wybrałabym jednak Jedo. Pewnie ten mi się jeszcze sto razy odwidzi :D

Powiem Ci, że mnie sie wydaje, że kołyska nauczysz malenstwo kołysania i później dopiero spokoju nie będzie mamusia miała:) Ale zakup śliczny, bardzo mi się podoba:)

witam. ja w sprawie tego kombinezonika który kupiłam na alegro jest naprawde sliczny podszyty polarkirm rozpinany z dwóch ston zeby łatwiej było maleństo włozyc i starczy napewno na pierwsza zime ma cudne rękawiczki do tego jestem bynajmniej zadowolona z tego zakupu i nie moge sie doczekac kiedy zobacze w nim moją córeczke:-)

reklama
Witam
ja wtrącę odnośnie kołyski... my również się zdecydowaliśmy tylko na tą ze zdejmowaną gondolą (pod gondolką jest przewijak) że niby 5 w jednym- jakkolwiek oni to liczą... czekam na nią więc jak tylko przyjdzie to wkleje zdjęcia...
Co do kołysania to jakoś w czerwcowym numerze którejś z dzieciowo mamowych gazet byl artykuł że bardzo korzystnie wpływa na układ nerwowy malucha jak będę w domku to sprawdze i dam Wam znać w którym to bylo numerze :)

Do góry