reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Leżaczek super i na dłuższy czas:tak:.
A co do Kubusiów na ścianie to ja tez raczej się nie odważę, ale moja siostra malowała samochody dziecku od szablonów. Jeszcze tego nie widziłam, ale dowiem się co i jak. Może akurat okaże się to proste. Bo takiego talentu jak Aneta to niestety nie mam.

reklama
Aneta23 widziałam na innym temacie Twoje dzieło w pokoju dziecięcym.... cudo!!!!!! zdolna z Ciebie kobietka :) Naprawdę coś pięknego!!!!

Hanus78
to całkiem zdrowy objaw ;) tak sobie to tłumaczę, bo mam dokładnie tak samo.

Póki co poczyniłam już pewne zakupy: dwa komplety pościeli, dwa rożki, pieluchy tetrowe, prześcieradełka 2, kołdrę i podusię. Butelki Avent (promocja z Claudii 2 w cenie 1) 260 ml jedna 125 plus smoczek dla noworodka wolnoprzepływowy i smoczek uspokajający - tak na wszelki wypadek. No i dla siebie do szpitala podkłady i majty siateczkowe :) no i wkładki laktacyjne. porobiłabym zdjęcia... ale mój Połówek pojechał do teściów i wziął aparat fot. wiec dokumentację dołożę jak wróci za kilka dni :)

Zostało nam jeszcze łóżeczko... nadal nie wiem jakie...tzn na pewno chcę drewniane tylko z jakiej firmy... szuflady nie chce bo mamy sporo miejsca w domu na rzeczy ale zastanawiam się czy z opuszczanym bokiem czy z wyjmowanymi szczebelkami. Do tego materacyk i chyba kupimy taki: Krasnal, sklep dziecięcy, artykuły dla niemowląt i małych dzieci, implast, cybex, mikrus, bolder, wózek, fotelik, wózki, foteliki, nośidełka
znalazłam sklep w katowicach gdzie można go zamówić w cenie 95 zł czyli wyjdzie taniej niż w necie, bo tu trzeba doliczyc przesyłkę.
No i wózek.... i chyba będzie to JEDO Fyn 3.

Aneta23 pooglądałam na allegro ten leżaczek... jest przesłodki i pewnie coś podobnego sprawimy naszej kruszynce :)

Jeszcze raz dziekuje Wam kochane za mile slowa :tak:
AGA - jesli boisz sie ze sama nie dasz rady namalowac, to szablony napewo sa dobrym pomyslem.....Zawsze to cos oryginalnego :-)
Wkleje Wam stronke gdzie kupowalam czesc farb - tam jest duzo szablonow wlasnie i naklejek na sciany - nie tylko do dzieciecego pokoju :tak:
http://www.szabloneria.pl/
KIRIAM - fiu fiu....no piekna ta koszulka :-).....normalnie miss ciazowek bedziesz w niej......Ale myslisz, ze sie zmiesci brzuszek :confused:, bo ja mam lekkie obawy.....Czy to juz na porod szykujesz.....Koszulka jest tak ladna, ze az szkoda zeby sie nie poplamila :-D
Sama bym sie na nia chetnie skusila.......ale moze poczekam az przyjdzie do Ciebie....napisz potem jaka jest, ok?

Kiriam, no to mamy takie same koszule:tak::-DJa jestem z niej nawet zadowolona.Jak było tak bardzo gorąco, to chodziłam w niej po domu jak w sukience - lekka i przewiewna;-)No i całkiem ładna. 100% bawełny no i miejsca na brzuszek dosyć dużo.

Ostatnia edycja:
wczoraj przyszła do mnie ta wprawka i koszule z alegro które kupiłam jestem bardzo zadowolona bo wyprawka jest śliczna a koszule kolorowe i praktyczne, czekam jeszcze za kombinezonem bo jeszcze nie przysłali.

reklama
izka_sz a jakie koszule kupiłaś. I proszę się cieszyc takimi właśnie małymi przyjemnościami a o mezu nie myslec - tego kwiatu to pol swiatu a dzieci są najważniejsze :-)
CzarnaAnutka dzięki do linka do sklepu, dzisiaj tam jade bo okazało sie ze sklep jest bardzo blisko pod domem i maja te wozki co ja chce.

Pozdrawiam cieplutko,
Clue

Do góry