reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

MADZIK - a metki nie ma? Na mojej jest w sumie napisane ze mozna prac w temp. 40 stopni.......Nie pralam jeszcze, ale mam taki zamiar - mam nadzieje ze nic sie nie stanie.....tylko pewnie lepiej na programie delikatnym :tak:
Ja na Twoim miejscu wolalabym wyprac jesli masz od kogos :-p:tak:

reklama
A mnie ostatnio tak wciągnęło allegro z rzeczami dla Maluszka, że nie mogę się oderwać od kompa. Już mam całą wielką zakładkę z potrzebnymi rzeczami. Mąż mnie chyba by z domu wyrzucił gdybym wszystko chciała kupić ;-);-);-);-)

aneta23 nio wlasnie w tym jest problem ze nie ma metki, a ni na podusi a ni na kolderce, i tez wolalabym ja uprac, ja to piore nawet nowe rzeczy, bo dla mnie smierdza "nowoscia" i takim plastikiem

JA moge polecic wozeczki firmy Maclaren sa naprawde wytrzymale lekkie i supoer wykonane my szykujemy sie do kupna modelu XLR ale chyab zaden z maclarenow nie jest zly , czasmi daja gwarancje 100lat to nie zart.... my juz niestety szukamy wozka zwrotengo szy bko skaldanego lekkiego i wytrzymalego reszta bajerow mnie juz nie rusza.... wykonczylam trzy wozki przez perperego ,mikado, i mango,,,, wiec wiem czego unikac....!!;-) zanjdzcie wozek dziewczeta ktory dacie rade wniesc same chociaz na pare schodów bo czem sa takie nie wygodne klody ze nie da rady ....:sorry2:

Lucyann - zajrzałam na allegro żeby zobaczyć ten wózeczek Maclarena i nie jestem pewna czy jest do niego także wersja "głęboka" czy tylko spacerówka?

witam. dzisiaj byłam w mieście z M i zamiast mnie to on wpadł w wir zakupowego szleństwa dla naszej córki, kupił wanienke zwykła ale tą mniejsza i gąbke do kąpania ,pieżynke i poduszke plus materacyk do łóżeczka oraz pościele a także rożek troche mu odbiło na tym punkcie kupowania:-) moim zdaniem bo jeszcze tyle czasu zostało. butelki też kupione mała i duża takie przeciwko kolka Dr Brown'S i 5 kolorowych pieluszek tetrowych . jeszcze by coś kupił gdybym nie powiedziala dość bo nie jestem pewna co jest jeszcze potrzebne.Aha kupiła sobie szlafroczek do szpitala i ręczniki na koszule czekam mają przyjść z alegro.

aneta23 a na co trzeba zwracac uwage kupując leżaczek?

izka_sz mam prośbę, jak dojdzie już do Ciebie ten śliczny kombinezonik dla Maleństwa to napisz proszę czy jakośc ok czy ładnie wykończony i czy wszystko ok :)
No widzisz, a tak narzekałaś na M, moj mial fazę dziwnego zachowania, że mnie doprowadzał do furii ale to było na poczatku, kiedy nie czuł sie pewnie w nowej sytuacji.

Hanus78 jak moj marudzi, ze duzo kupuje to mowie : "synowi zalujesz?" u mnie działa ale i tak sie sama bardzo powstrzymuje :-( Ja to bym wszystko kupila co mi sie podoba no ale to by była wyprawka chyba dla dziesięcioraczków :-D

Pieluszki tetrowe i flanelowe, przescieradelka, pokrowce i takie drobne rzeczy kupowalam na allegro u jednego sprzedawcy. Wybralam sobie kilka rzeczy i szukalam gdzie sa najtansze i u ktorego sprzedawcy kupię najwięcej po minimalnym koszcie przesyłki i tym oto sposobem mam juz sporo rzeczy :)
Teraz czekam, az kolejny upatrzony sprzedawca wroci z urlopu :-)

pozdrawiam serdecznie

Clue

CLUE - jesli chodzi o lezaczek to tak jak napisalam wyzej - zeby mial blokade bujania, pasy, i regulacje nachylenia oparcia....I wlasnie jesli chodzi o ten kąt nachylenia oparcia nalezy sprawdzic jak to bedzie funkcjonowac jesli ustawi sie w pozycji siedzacej (w naszym poprzednim jak sie tak ustawilo....to Kuba zjezdzal z lezaka :sorry2:).
Fajnie jak sa jakies zabaweczki doczepiane...ja nie mialam i doczepialam sama.
I jeszcze dobrze jesli material da sie zdjac i wyprac....jak zacznie sie jedzenie lyzeczka to czyszczenie bedzie czesto potrzebne :-D

Ja teraz upatrzylam sobie taki lezaczek - jest do 18 kg, wiec jesli Kuba zechce sobie tez usiasc to przynajmniej sie nie rozwali ;-)
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK HUSTAWKA 0-18kg SS (403410072) - Aukcje internetowe Allegro
L0539.jpg

reklama
Taki sam miałam na oku :-)
Bardzo dziękuję za utwierdzenie w wyborze :-)

PS. Zakochałam sie w Twoich Kubusiach na ścianie, ja niestety się teraz nie odważę na coś takiego bo moj Tatusiek odmalował pokój i jak mi wyjdą bohomazy to mnie z domu zdolny wyrzucic :(

Pozdrawiam
Clue

Do góry