reklama
żaneta28
Fan(ka)
hej, dostałam wczoraj fotelik samochodowy, wanienkie ze stelarzem i przewijak,,,,powoli zaczyna brakować miejsca :-):-):-):-)
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Dziewczyny a co sądzicie o łóżeczkach turystycznych?? Oglądałam dziś na allegro - piękne są
A materacyk najlepiej jaki kupić??
Witam.Hanus78 te łóżeczka turystyczne dla mnie to jest co pieknego tez ogladałam je na alegro uwazam ze są wygodne i praktyczne, moja kolezanka ma takie do swojej córki i ja tez postanowiłam takie kupic . Mozna je przemieszczac samemu bo maja kółka i bujak do kołysania a jalepsze jest to ze maja fajne wyposażenie i mozna je ze soba wszędzie zabrac. Więc je polecam szczerze.
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Takie mi się spodobało
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE BABY DESIGN LUNA KOJEC $$$ (412074361) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE BABY DESIGN LUNA KOJEC $$$ (412074361) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny,
kiedyś mi sie o uszy obilo na jakims forum, że takie łóżeczka turystyczne są świetne w podróży a nie jako codzienne łóżeczko dla Maleństwa.
Coś było wspomniane o materacu oraz o ogolnej stabilności łóżeczka.
Jednak moi znajomi mają takie łóżeczko i bardzo sobie je chwalą.
Ja się zdecydowałam na drewniane łóżeczko i to dlatego, że ja osobiście wolę spac na zwyklym łóżku niż na polówce turystycznej
Pisze o tym nie dlatego aby zniechęcic do kupna takiego lozeczka, ale abyscie poszukaly na forum bb dokladnych za i przeciw :-)
pozdrawiam serdecznie
Clue
kiedyś mi sie o uszy obilo na jakims forum, że takie łóżeczka turystyczne są świetne w podróży a nie jako codzienne łóżeczko dla Maleństwa.
Coś było wspomniane o materacu oraz o ogolnej stabilności łóżeczka.
Jednak moi znajomi mają takie łóżeczko i bardzo sobie je chwalą.
Ja się zdecydowałam na drewniane łóżeczko i to dlatego, że ja osobiście wolę spac na zwyklym łóżku niż na polówce turystycznej
Pisze o tym nie dlatego aby zniechęcic do kupna takiego lozeczka, ale abyscie poszukaly na forum bb dokladnych za i przeciw :-)
pozdrawiam serdecznie
Clue
maliinka_ev
Fanka BB :)
Ehhh no wlasnie ja od poczatku bylam nastawiona na kojec,wydaje mi sie bardzo praktyczny, niestety slyszalam kilka nieprzychylnych opinii i teraz mocno sie zastanawiam. Jesli ktoras ma jakies informacje za czy przeciw bardzo bym prosila aby sie podzielila.
reklama
nik_i
Entuzjast(k)a
ja rozmawiałam z panią w sklepie i mówiła że jak się kupi normalny (taki standardowy, jak do normalnego łóżeczka) materac to wówczas można go spokojnie urzywać jako normalnego łóżeczka ponieważ te które są w zestawie są za miękkie na codzień- ale to tylko opinia jednej sprzedawczyni, nie zastanawiałam się nad tym więcej bo kupiliśmy łużeczko drewniane takie które można zamienić na łóżeczko dla przeczkolaka.Dziewczyny a co sądzicie o łóżeczkach turystycznych?? Oglądałam dziś na allegro - piękne są
Podziel się: