reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Dziewczyny a co sądzicie o łóżeczkach turystycznych?? Oglądałam dziś na allegro - piękne są :)

A materacyk najlepiej jaki kupić??

Witam.Hanus78 te łóżeczka turystyczne dla mnie to jest co pieknego tez ogladałam je na alegro uwazam ze są wygodne i praktyczne, moja kolezanka ma takie do swojej córki i ja tez postanowiłam takie kupic . Mozna je przemieszczac samemu bo maja kółka i bujak do kołysania a jalepsze jest to ze maja fajne wyposażenie i mozna je ze soba wszędzie zabrac. Więc je polecam szczerze.

Dziewczyny,
kiedyś mi sie o uszy obilo na jakims forum, że takie łóżeczka turystyczne są świetne w podróży a nie jako codzienne łóżeczko dla Maleństwa.
Coś było wspomniane o materacu oraz o ogolnej stabilności łóżeczka.
Jednak moi znajomi mają takie łóżeczko i bardzo sobie je chwalą.
Ja się zdecydowałam na drewniane łóżeczko i to dlatego, że ja osobiście wolę spac na zwyklym łóżku niż na polówce turystycznej :)
Pisze o tym nie dlatego aby zniechęcic do kupna takiego lozeczka, ale abyscie poszukaly na forum bb dokladnych za i przeciw :-)

pozdrawiam serdecznie
Clue

Hanuś łóżeczko fajne z bajerami. A czy dobre to mi brak doswiadczenia. Ja bedę miała zwykłe drewniane po siostrzeńcu. Jak się nic nie zmieni, bo wózek tez miał byc po nim, a teraz postanowiłam kupic nowy.

Ehhh no wlasnie ja od poczatku bylam nastawiona na kojec,wydaje mi sie bardzo praktyczny, niestety slyszalam kilka nieprzychylnych opinii i teraz mocno sie zastanawiam. Jesli ktoras ma jakies informacje za czy przeciw bardzo bym prosila aby sie podzielila:).

reklama
Dziewczyny a co sądzicie o łóżeczkach turystycznych?? Oglądałam dziś na allegro - piękne są :)

A materacyk najlepiej jaki kupić??
ja rozmawiałam z panią w sklepie i mówiła że jak się kupi normalny (taki standardowy, jak do normalnego łóżeczka) materac to wówczas można go spokojnie urzywać jako normalnego łóżeczka ponieważ te które są w zestawie są za miękkie na codzień- ale to tylko opinia jednej sprzedawczyni, nie zastanawiałam się nad tym więcej bo kupiliśmy łużeczko drewniane takie które można zamienić na łóżeczko dla przeczkolaka.

Do góry