reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Monik super ciuszki. Najsłodsze są żółte buciki. A jaki rozmiar kombinezonu kupiłas? Bo też chciałabym kupić tylko najlepiej żeby na całą zimę wystarczył. Nawet oglądałam taki sam na allegro. Zadowolona jesteś z niego?

Ja pochwalę się, że mam już pierwsze zakupy. 6 pajacyków bawełnianych i 7 body. Tylko body są trochę większe i z krótkim rękawkiem. Nie mogę od nich oczu oderwać.
No i dostałam podgrzewacz i stojak na wanienkę, chociaż tego raczej bym nie kupiła. Ale jak jest to jest.

reklama
Byłam dziś w 5.10.15 i akcja na pewno potrwa do niedzieli, ekspedientka zapewniała, że mogę z niej skorzystać również w innych sklepach.
Kupiłam body oraz bluzki po przecenie i znowej kolekcji :-p oczywiście wykorznystałam koleżankę do dodatkowego rabatu:-).
Życzę wszystkim miłego :rofl2: i wolnego weekendu.
Lucyna

Aga ten kombinezonik to rozmiar około 62 - 68. Na całą zimę na pewno nie starczy, ale za taką niską cenę jaką udało mi się kupić(38zł), potem będę mogła kupić kolejny. Jakościowo jestem z niego bardzo zadowolona :-)
A rozmiary body i pajacyków to mam i te malutkie i te większe. Kupiłam te mniejsze ze względu na to że malutka ma przyjść na świat troszkę wcześniej przez cc i pewnie będzie mała.
Lucy-sk też słyszałam o tej akcji w 5-10-15 :tak: Jutro idę tam zobaczyć ;-)

Ja kupiłam dzisiaj te bulelki (promocja claudi dwie w cenie jednej), ocieplacz na butelkę, smoka uspokajacza ;) i pościel. Jeszcze muszę kupić jeden komplet pościeli prześcieradełka jakieś ręczniczki kosmetyki kombinezon zimowy i mebelki bo mamy tylko łóżeczko no i wszystko będzie dla dzidzi gotowe:tak:

Hej Dziewczyny! Niedawno doszła do mnie paczka fotelik samochodowy/nosidełko! Wczoraj zamawiałam,a dziś jest już u mnie. Postanowiłam Wam tu o tym napisać bo jestem zachwycona z tego fotelika! Może być bujaczkim/mini kołyską no i ma przykrycie na nóżki-cudne.
Jakby któraś z Was była nim zainteresowana to zostawiam linka-
& FOTELIKI BABY DESING DUMBO +OKRYCIE+WKŁADKA (417312905) - Aukcje internetowe Allegro

Ten sprzedawca ma też fajne wózeczki (kupiłabym ale chwilowy brak funduszy:sorry2:)
&WÓZEK ADBOR BABY LUX GŁĘBOKO-SPACEROWY+GRA (414270942) - Aukcje internetowe Allegro

hej
mam śliczną czapeczkę dla dziewczynki-noworodka Nie mam komu jej dać Zainteresowane mamusie proszę o kontakt na PW lub gg447823 Czapeczka rozmiar 40 w idealnym stanie-typowa zimówka a moja córcia urodziła się w drugiej połowie stycznia i było już po zimie więc się w niej nie "nachodziła"

reklama
A to kilka ubranek mojej niuni, z 3 reklamowek ciezko bylo wybrac, ale wybralam te fajniusie, a i wozek z za ktory zaplacilismy 350zl+ lozeczko, wanienka, posciel i krzeselko do karmienia, lozeczka nie wklejalam bo jeszcze nie zlozone

Do góry