reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Hej, ze tak sie tylko wtrace w dyskusje.
Kupilam w Polsce lozeczko turystyczne graco contour electra, bo slyszalam pozytywne opinie, coz zobaczymy jak bedzie w praktyce.Pytalam sie na forach co z materacem do niego, ale nie dostalam jasnej odpowiedzi, wiekszosc mowi, ze wystarczy ten co jest.
I tak na pierwsze chwile dziecka w domu podobno najlepszy jest koszyk mojzesza.
Posciele dla dzieciakow rzeczywiscie sa sliczne a ta dla coreczki cudo.
Tylko chyba dla starszego malucha takiego ponad rocznego, bo wczesniej slyszalam ze zadnych poduszek i kolderek nie wolno stosowac.

naszej małej dziadek z babcią sprawili taki wózeczek http://www.poltrade.pl/images/mura_main_1483_s.jpg

dokładnie w tym kolorze... tylko dostaniemy go jak malutka będzie po drógiej stronie brzuszka;-)
Mamy mure 4 kołową wraz z gądolką
Gondola jest bardzo duża...
rodzice mają go już dłuższy czas i też się doczekać nie umią...

Ostatnia edycja:
Niki jakie cudo:-):tak:! Nawet M powiedział, że ładne a on zawsze patrzy na takie rzeczy obojętnie. ;-)

Jeśli chodzi o nieużywanie poduszki dla maluszka to rozumiem, ale kołderki też nie??:confused:

Niki jakie cudo:-):tak:! Nawet M powiedział, że ładne a on zawsze patrzy na takie rzeczy obojętnie. ;-)

Jeśli chodzi o nieużywanie poduszki dla maluszka to rozumiem, ale kołderki też nie??:confused:
Dziękujemy:-)
z moim M jest podobnie ale nawet on się rozczulił jak zobaczył:laugh2: z podusią to wiem ale o kołderce to pierwsze słyszę:dry: kupiłam wprawdzie śpiworek ale chciałam go do kołyski zostawić... więc jak to jest z tymi kołderkami:confused:

nik_i sliczne lozeczko, bajka.
Ja na poczatku tez chcialam kupic turystyczne, ale wszyscy mi odradzali, wiec kupilismy zwykle ze szczebelkami, a co do poscieli to ja mam i kolderke i podusie, jak sie mala urodzi w listopadzie to nie wyobrazam sobie polozyc jej do lozeczka bez kolderki, a podusia jest tak plaska ze prawie jej nie ma

reklama
Do góry