reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

ja sie wzielam za zakupy , patrzac jak wam swietnie idzie ale narazie bez szalenstw ... rekawiczki , czapeczka , i chyab zaczne kupowac juz pampersy na promocjach bo potem nie wyrobie na zakrecie.... a czy wy dziewczyny kupujecie takie rzeczy ja sterylizator podgrzewacz czy narazie spokuj w temacie??

reklama
ja sie wzielam za zakupy , patrzac jak wam swietnie idzie ale narazie bez szalenstw ... rekawiczki , czapeczka , i chyab zaczne kupowac juz pampersy na promocjach bo potem nie wyrobie na zakrecie.... a czy wy dziewczyny kupujecie takie rzeczy ja sterylizator podgrzewacz czy narazie spokuj w temacie??

sterylizatora nie używałam bo karmiłam piersią , podgrzewacza też nie....jezeli bedziesz karmiła butelkowo to podgrzewacz jak najbardziej... ja butelki wypazałam w gorącej wodzie i z Olkiem nie miałam problemów

cześć wszystkim forumowiczkom
:) byłam wczoraj na zakupach z koleżanką Anetą. Odwiedziłyśmy kilka sklepów i trafiliśmy na fajną promocję w 5.10.15. Aneta jako przyszła mama z brzuszkiem dostała 10% rabatu :) na zakupy. Fajna akcja bo w połączeniu z przecenami można trafić niezłe okazje. Wiecie może do kiedy trwa ta promocja, bo chętnie wyciągnę ją na zakupy w weekend bo też mam kilka rzeczy do kupienia dla swojej Ani. Niestety nie znalazłam informacji na ten temat w internecie.
Pozdrawiam
Lucyna i Ania

Ostatnia edycja:
Witajcie
Powklejam troszkę zdjęć z ostatnich zakupków ;-):-)

Kombinezon który udało mi się wygrać na aukcji na Allegro

do tego jeszcze zimowa czapeczka z rękawiczkami

czapeczki i takie tam ;-)

Prezent od babci

i jeszcze od babci razem z kocykiem, który jest w charakterze tła :-)

Pajacyk może nie najładniejszy ale za to 100% bawełna

cd.

W Smyku udało mi się znaleźć dobrą promocję na pajacyki. Jakościowo super! :-) Rozmiar 68, na zimę będzie jak znalazł :tak:

I drugi taki sam tylko niebieski i rozmiar 62

I jeszcze kaczuszki - pozytywka, a obok piłeczka grzechotka

Pod koniec miesiąca planujemy kupić wózek i całą resztę wyposażenia.

Wklejajcie dziewczynki zdjęcia zakupów dla waszych pociech :-)

reklama
cześć wszystkim forumowiczkom
:) byłam wczoraj na zakupach z koleżanką Anetą. Odwiedziłyśmy kilka sklepów i trafiliśmy na fajną promocję w 5.10.15. Aneta jako przyszła mama z brzuszkiem dostała 10% rabatu :) na zakupy. Fajna akcja bo w połączeniu z przecenami można trafić niezłe okazje. Wiecie może do kiedy trwa ta promocja, bo chętnie wyciągnę ją na zakupy w weekend bo też mam kilka rzeczy do kupienia dla swojej Ani. Niestety nie znalazłam informacji na ten temat w internecie.
Pozdrawiam
Lucyna i Ania

moze oni sami taka promocje sobie wymyslili- zeby zejsc troche z zapasow- byc moze dlatego nei ma takich informacji w necie

Do góry