ja sie wzielam za zakupy , patrzac jak wam swietnie idzie ale narazie bez szalenstw ... rekawiczki , czapeczka , i chyab zaczne kupowac juz pampersy na promocjach bo potem nie wyrobie na zakrecie.... a czy wy dziewczyny kupujecie takie rzeczy ja sterylizator podgrzewacz czy narazie spokuj w temacie??
reklama
Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
Carol_ka super pajacyki. Ja też chce taki kupić, tylko szukam 100% bawełna. Masz taki? wszedzie jest 80% bawełny i cos tam. muszę sie wybrac do sklepów dzieciecych z prawdziwego zdarzenia.
Kochana, niestety nie 100% bawełna. :-(
żaneta28
Fan(ka)
ja sie wzielam za zakupy , patrzac jak wam swietnie idzie ale narazie bez szalenstw ... rekawiczki , czapeczka , i chyab zaczne kupowac juz pampersy na promocjach bo potem nie wyrobie na zakrecie.... a czy wy dziewczyny kupujecie takie rzeczy ja sterylizator podgrzewacz czy narazie spokuj w temacie??
sterylizatora nie używałam bo karmiłam piersią , podgrzewacza też nie....jezeli bedziesz karmiła butelkowo to podgrzewacz jak najbardziej... ja butelki wypazałam w gorącej wodzie i z Olkiem nie miałam problemów
cześć wszystkim forumowiczkom
byłam wczoraj na zakupach z koleżanką Anetą. Odwiedziłyśmy kilka sklepów i trafiliśmy na fajną promocję w 5.10.15. Aneta jako przyszła mama z brzuszkiem dostała 10% rabatu na zakupy. Fajna akcja bo w połączeniu z przecenami można trafić niezłe okazje. Wiecie może do kiedy trwa ta promocja, bo chętnie wyciągnę ją na zakupy w weekend bo też mam kilka rzeczy do kupienia dla swojej Ani. Niestety nie znalazłam informacji na ten temat w internecie.
Pozdrawiam
Lucyna i Ania
byłam wczoraj na zakupach z koleżanką Anetą. Odwiedziłyśmy kilka sklepów i trafiliśmy na fajną promocję w 5.10.15. Aneta jako przyszła mama z brzuszkiem dostała 10% rabatu na zakupy. Fajna akcja bo w połączeniu z przecenami można trafić niezłe okazje. Wiecie może do kiedy trwa ta promocja, bo chętnie wyciągnę ją na zakupy w weekend bo też mam kilka rzeczy do kupienia dla swojej Ani. Niestety nie znalazłam informacji na ten temat w internecie.
Pozdrawiam
Lucyna i Ania
Ostatnia edycja:
monik75
Mama Mai i Oskarka
Witajcie
Powklejam troszkę zdjęć z ostatnich zakupków ;-):-)
Kombinezon który udało mi się wygrać na aukcji na Allegro
do tego jeszcze zimowa czapeczka z rękawiczkami
czapeczki i takie tam ;-)
Prezent od babci
i jeszcze od babci razem z kocykiem, który jest w charakterze tła :-)
Pajacyk może nie najładniejszy ale za to 100% bawełna
Powklejam troszkę zdjęć z ostatnich zakupków ;-):-)
Kombinezon który udało mi się wygrać na aukcji na Allegro
do tego jeszcze zimowa czapeczka z rękawiczkami
czapeczki i takie tam ;-)
Prezent od babci
i jeszcze od babci razem z kocykiem, który jest w charakterze tła :-)
Pajacyk może nie najładniejszy ale za to 100% bawełna
monik75
Mama Mai i Oskarka
cd.
W Smyku udało mi się znaleźć dobrą promocję na pajacyki. Jakościowo super! :-) Rozmiar 68, na zimę będzie jak znalazł
I drugi taki sam tylko niebieski i rozmiar 62
I jeszcze kaczuszki - pozytywka, a obok piłeczka grzechotka
Pod koniec miesiąca planujemy kupić wózek i całą resztę wyposażenia.
Wklejajcie dziewczynki zdjęcia zakupów dla waszych pociech :-)
W Smyku udało mi się znaleźć dobrą promocję na pajacyki. Jakościowo super! :-) Rozmiar 68, na zimę będzie jak znalazł
I drugi taki sam tylko niebieski i rozmiar 62
I jeszcze kaczuszki - pozytywka, a obok piłeczka grzechotka
Pod koniec miesiąca planujemy kupić wózek i całą resztę wyposażenia.
Wklejajcie dziewczynki zdjęcia zakupów dla waszych pociech :-)
monik75
Mama Mai i Oskarka
Dombar dziękuje :-). Z tej czapeczki i rękawiczek jestem bardzo zadowolona bo i wyglądają i w dotyku są superowe :-)
Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
monik75, ciuszki cudowne :-), a czapeczka i rękawiczki poprostu czad :-)
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
cześć wszystkim forumowiczkom
Pozdrawiam
Lucyna i Ania
moze oni sami taka promocje sobie wymyslili- zeby zejsc troche z zapasow- byc moze dlatego nei ma takich informacji w necie
Podziel się: