reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

A ja mam już 2 reklamówki ubranek. Jeszcze nie przejrzałam wszystkich. Jedno wiem - jest ubranko na chrzciny. Dostanę też wózek, nosidełko. Musimy kupić łóżeczko z wyposażeniem, butelki i smoczki, no i kosmetyki. :)

reklama
:-)Dziewczyny a nie boicie sie ze te zakupy to troszke zawczesnie?? ja mam troche rzeczy po synku niestety duzo wydalam kolezance ktora rodzila w lutym , a drugiej co rodzi w lipcu wiec zobaczymy co wroci i w jakim stanie?? niestety nie dba;lam o podgrzewac i sterylizator i musze kupic nastepny kaplet (u nas bardzo przydatne-wczesniej wrocilam do pracy...) a co do ubranek zgadzam sie w zupelnosci dodam jeszzce zeby unikac ubranek zapinanych z tylu i z malym otworem na glowe......, ja mialam z 20 pajacykow i pwooem sczerze ze pranie co trzy dni i jakos dalismy rade przez pierwsze dwa miesiace... oczywiscie nie mowie o calej reszce tych malenkich slicznych fatalaszkow... milego kupowania......:-);-)

Mój mąż twierdzi ze jeszcze za wcześnie na zakupy dla maluszka :dry: a nawet mówi że jak urodzę to on wszystko kupi dla maluszka w co wątpię :no:

A ja uważam że każda pora jest dobra na kupowanie ubranek, są takie słodkie nie da się im oprzeć jak patrze na nie w sklepie :-). Pokaże wam coś jeszcze udało mi się zdobyć :-):-)

Załączniki

• IMGP2446.JPG
    IMGP2446.JPG
    57 KB · Wyświetleń: 41
  • IMGP2436.JPG
    IMGP2436.JPG
    71,3 KB · Wyświetleń: 41
Mój mąż twierdzi ze jeszcze za wcześnie na zakupy dla maluszka :dry: a nawet mówi że jak urodzę to on wszystko kupi dla maluszka w co wątpię :no:
Buzi@k u nas jest identycznie:baffled:, chociaż powoli mu uświadamiam że trzeba już się rozglądać bo wyprzedaże ( hi hi) itd. Jeśli wszystko będzie z nami dobrze i szybciuko wyjdziemy ze szpitala to tatuś nie zdąży nas odwiedzać w szpitalu, kupować, prać, prasować :no:
No ale jeśli chodzi o wózek np. to już z niego prawdziwy specjalista :-) często siedzi na necie/allegro czyta, szuka więc z tym mam spokój :)

Carol_ka super pajacyki. Ja też chce taki kupić, tylko szukam 100% bawełna. Masz taki? wszedzie jest 80% bawełny i cos tam. muszę sie wybrac do sklepów dzieciecych z prawdziwego zdarzenia.:tak:

Spróbuje wyciągnąc mężowego na małe zakupki dziciowe w weekend może się uda :tak:
Narazie mąż wziął się ostro do sprządania i szykowania kącika dla małego musimy najpierw kupic komodę bo nie mam miejsca w swoich szafach :blink:

reklama
Do góry