reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Ja odswiezylam szafe stanowczo, wlasciwie wszyscy. Ja szukalam kurtki a skonczylo sie na plaszczyku, do tego spodnie, buty. Wczoraj dostalam zakaz kupowania torebki;-) to chore bo pierwsze jak wchodze do sklepu z mysla o kupieniu np sweterka zawsze uwage przyciagaja torby. Kiedys bede miec garderobe pelna torebek;-)
Tuskowi fajne nike kupilam, swetry i brakuje mu chyba czapek.

reklama
kasiu ja sie kiedys natknelam na piekby rozowy uzywany kaszkiecik dla dziewczynek w wieku nadii tylko juz nie pamietam allegrowicza. Mial jakes ozdobne cekinki.

Kaszkietów nie widziałam, kupiłam sobie ostatnio torebkę, małą, więc już chyba mogę zacząć z nią chodzić, noszę teraz mniej pracowych papierów, więc jakoś poupycham.
Marzą mi się buty, ale takie zakazane, na obcasie... i mam wątpliwości.

no własnie ja kaszkietów też w sklepach nie widzę, ale na głowach dziewczynek dziś w kościele mnóstwo :eek:i skąd je mają?;-)

na ciuchy wchodzę w każdą srodę rano- jak jest nowa dostawa i nic nie ma ( z kaszkietów) . No ale co prawda ja mam tylko jeden ulubiony punkt, a tego bałaganu mnóstwo ;-)

Tusiekn chciałabym zobaczyć Twoją kolekcję torebek! Musi wyglądać imponującą. Ja dotychczas byłam "jednoterbkowa" tzn. daną nosiłam torebkę zawsze i do wszystkiego, do czasu zmiany na nową i znowu aż do zużycia ;-) A obecnie mam 4 w regularnym użyciu i co rusz przekładam zawartość. Hi, hi jak to się człowiekowi zmienia .... Podobnie z biżuterią, wcześniej jak założyłam coś, to nosiłam i nosiłam, aż z jakiejś okazji zmieniłam na coś innego, a teraz... codziennie inne kolczyki, inna biżuteria - normalnie nowe życie :-) :-)

reklama
ja też mam tylko 2 torebki i jedna nosiłam zimą , teraz mi się znudziła więc wyciągnęłam inną, ale nie znoszę przekładania zawartości- ale zazdroszczę miłości do torebek.

Do góry