reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Byłam wczoraj na zakupach - przeceny - jakimś dziwnym trafem kupiłam wszystko w normalnych cenach, oj nie, przepraszam jedne buty były przecenione ... ach te przeceny!

reklama
A ja nic nie mog znalezc, jak juz sa przeceny to beznadziejne rzeczy, nawet torebka rzadna mi w oko nie wpadla;-)

Torebkę też mi się udało niedawno kupić, przy okazji zakupu kwiatków :-) idę o zakład, ze gdybym poszla po torbę wyszłabym z niczym.

Kupilam sobie fioletowa torebke:rofl2: I czekam na dostawe bluzek z katalogu. Moja szafa domaga sie ewidentnej wymiany.

a ja kupiłam dres w kapphalu dla siebie i niuni sukienkę dżinsową-szmizjerkę . a na allegro nie mogłam się oprzeć i zamówiłam kurtkę gap'a na wczesną wiosnę.

Napiszcie co ciekawego w H&m, chodzi mi o nową kolekcję- jaki motyw dominuje,kolory i czy są ciekawe czapki. No i czy w ogóle jest na czym oko zawieśić.

Kasiek ja nawet byłam niedawno w H&M, ale na dziewczęcy nie zaglądałam ... ja się nie znam!

A co do zakupów, to ostatnio przeholowałam, więc wskazana jest teraz wstrzemięźliwość, tylko kurcze żebym jeszcze nie miała braków ... eeeehh

Doxa, nie zaglądasz na dziewczęcy zrozumiałe,ale szkoda :-) potrzebna mi prawie będzie cała garderoba letnich rzeczy dla Nadusi. Nie wspomnę już o Mateuszu .

reklama
robicie zakupy wiosenne?

ja na allegro :-) pochwalę się, tyle mi zostaje bo wiosny wciąz nie widać...

kupiłam sobie żakieto-bluzę
ig9510_P1060724.jpg

płaszczyk (jeszcze nie przyszedł, więc nie wiem czy spełni moje oczekiwania :))

571157301

oraz kilka innych rzeczy :-)

zośce sliczną sukienkę na lato (ma co prawda 15 innych schowanych w koszu, ale ta mnie urzekła)

10roh29.jpg

Do góry