reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Efuniu, ja na razie nie kupuję, ale czuję, że po powrocie popłynę... ;-)
Na razie kompletowałam ciuchy narciarskie dla Natalki.
Dwa dni temu jeździliśmy kupić mniejsze buty narciarskie , masakra, bo wszystko przebrane, ale szczęsliwie takie z samochodem miały tez narysowane balony, więc przeszły pomyslnie.
A ja dziś weszłam na chwilkę do reduty i tak mnei jakoś zagnało do sportowego, kupiłam bardzo fajny polarek w góry za całe 29 zł... lubię koniec sezonu
Na razie kompletowałam ciuchy narciarskie dla Natalki.
Dwa dni temu jeździliśmy kupić mniejsze buty narciarskie , masakra, bo wszystko przebrane, ale szczęsliwie takie z samochodem miały tez narysowane balony, więc przeszły pomyslnie.
A ja dziś weszłam na chwilkę do reduty i tak mnei jakoś zagnało do sportowego, kupiłam bardzo fajny polarek w góry za całe 29 zł... lubię koniec sezonu
tusiekn
Fanka BB :)
Efunia a na jaka okazje Tymkowi garnitur? Ja tez mialam w tamtym roku kupic ale jakies dziwne byly i udalo mi sie znalezc same spodnie na kantke i koszule mpod krawat.
Ja kupilam tuskowi nike za kostke bo chodzil do tej poy w zimowych. Dla siebie 2 sweterki, polgolf w stylu japan style;-)spodnie czarne eleganckie, no i torebke oczywiscie duza. Teraz szukam fajnych butow na wiosne.
Ja kupilam tuskowi nike za kostke bo chodzil do tej poy w zimowych. Dla siebie 2 sweterki, polgolf w stylu japan style;-)spodnie czarne eleganckie, no i torebke oczywiscie duza. Teraz szukam fajnych butow na wiosne.
Ja kupiłam już sobie buty na wiosnę w wojasie, nie żałowałam kasy a co ;-) tylko jakoś szkoda mi ich na pluchę ,która panuje za oknem.
a Nadulka ma 2 pary adidasów- jedne rózówe drugie niebieskie ,półbuty i buciki do sukienki Babie.
a Nadulka ma 2 pary adidasów- jedne rózówe drugie niebieskie ,półbuty i buciki do sukienki Babie.
reklama
Doxa, teraz mam bałagan w domku,no i kasy nie bardzo na zakkupy,wszystko wydałam na nowe rzeczy do pokoju chłopców. Ale może ,może chociaż na kawkę.
a z zakupów to jeszcze kupiliśmy samochód...tez trochę kosztował.
a z zakupów to jeszcze kupiliśmy samochód...tez trochę kosztował.
Podziel się: