reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Efuniu, ja na razie nie kupuję, ale czuję, że po powrocie popłynę... ;-)
Na razie kompletowałam ciuchy narciarskie dla Natalki.
Dwa dni temu jeździliśmy kupić mniejsze buty narciarskie , masakra, bo wszystko przebrane, ale szczęsliwie takie z samochodem miały tez narysowane balony, więc przeszły pomyslnie.

A ja dziś weszłam na chwilkę do reduty i tak mnei jakoś zagnało do sportowego, kupiłam bardzo fajny polarek w góry za całe 29 zł... lubię koniec sezonu :)

Ja jakoś bez nastroju zakupowego, za to nie mogę się doczekać wiosny na zewnątrz - nie lubię obecnej pogody ... brrrr

ja wciąz kupuję na wiosnę. wczoraj zośce spodnie nexta takie wiosna-lato, bo można podwijać i podpiąć.

445-804-X43s.jpg

tymkowi muszę garnitur. ale te na allegro wydają mi się takie jakieś niezbyt ładne...

Super spodenki!
ja tez powolutku kupuję ,ale marzy mi sie połazenie po sklepach w towarzystwie ! i kawusia :-):tak:w towarzystwie.:tak:

Kasiek dobrze Ci się marzy! Teraz tylko wporwadźmy te marzenia w życie!! :-)

Efunia fajowskie te spodnie!

Efunia a na jaka okazje Tymkowi garnitur? Ja tez mialam w tamtym roku kupic ale jakies dziwne byly i udalo mi sie znalezc same spodnie na kantke i koszule mpod krawat.
Ja kupilam tuskowi nike za kostke bo chodzil do tej poy w zimowych. Dla siebie 2 sweterki, polgolf w stylu japan style;-)spodnie czarne eleganckie, no i torebke oczywiscie duza. Teraz szukam fajnych butow na wiosne.

Ja kupiłam już sobie buty na wiosnę w wojasie, nie żałowałam kasy a co ;-) tylko jakoś szkoda mi ich na pluchę ,która panuje za oknem.
a Nadulka ma 2 pary adidasów- jedne rózówe drugie niebieskie ,półbuty i buciki do sukienki Babie.

reklama
Doxa, teraz mam bałagan w domku,no i kasy nie bardzo na zakkupy,wszystko wydałam na nowe rzeczy do pokoju chłopców. Ale może ,może chociaż na kawkę. :tak:

a z zakupów to jeszcze kupiliśmy samochód...tez trochę kosztował.:-D

Do góry