reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Ja odswiezylam szafe stanowczo, wlasciwie wszyscy. Ja szukalam kurtki a skonczylo sie na plaszczyku, do tego spodnie, buty. Wczoraj dostalam zakaz kupowania torebki;-) to chore bo pierwsze jak wchodze do sklepu z mysla o kupieniu np sweterka zawsze uwage przyciagaja torby. Kiedys bede miec garderobe pelna torebek;-)
Tuskowi fajne nike kupilam, swetry i brakuje mu chyba czapek.

reklama
kasiu ja sie kiedys natknelam na piekby rozowy uzywany kaszkiecik dla dziewczynek w wieku nadii tylko juz nie pamietam allegrowicza. Mial jakes ozdobne cekinki.

Kaszkietów nie widziałam, kupiłam sobie ostatnio torebkę, małą, więc już chyba mogę zacząć z nią chodzić, noszę teraz mniej pracowych papierów, więc jakoś poupycham.
Marzą mi się buty, ale takie zakazane, na obcasie... i mam wątpliwości.

no własnie ja kaszkietów też w sklepach nie widzę, ale na głowach dziewczynek dziś w kościele mnóstwo :eek:i skąd je mają?;-)

na ciuchy wchodzę w każdą srodę rano- jak jest nowa dostawa i nic nie ma ( z kaszkietów) . No ale co prawda ja mam tylko jeden ulubiony punkt, a tego bałaganu mnóstwo ;-)

Tusiekn chciałabym zobaczyć Twoją kolekcję torebek! Musi wyglądać imponującą. Ja dotychczas byłam "jednoterbkowa" tzn. daną nosiłam torebkę zawsze i do wszystkiego, do czasu zmiany na nową i znowu aż do zużycia ;-) A obecnie mam 4 w regularnym użyciu i co rusz przekładam zawartość. Hi, hi jak to się człowiekowi zmienia .... Podobnie z biżuterią, wcześniej jak założyłam coś, to nosiłam i nosiłam, aż z jakiejś okazji zmieniłam na coś innego, a teraz... codziennie inne kolczyki, inna biżuteria - normalnie nowe życie :-) :-)

reklama
ja też mam tylko 2 torebki i jedna nosiłam zimą , teraz mi się znudziła więc wyciągnęłam inną, ale nie znoszę przekładania zawartości- ale zazdroszczę miłości do torebek.

Do góry