reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Dzisiaj zakupiliśmy, zachwalane tu przez Was, tenisówki z Coccodrillo za całe 18zł. Zobaczymy jak będą się sprawdzać!

reklama
Natalka własnie dostała bluzkę, pełno majteczek, torebkę, korale i jakieś ine szpargaly.

Nadia dostała juz prezent od chrzestnej na dzień dziecka- kucyka pony z ubrankami ! Zachwyt dziecka w pełni !

Kupilam sportowe sandalki bo wszystkie inne jakies takie jak buty narciarskie, i zszokowalam sie jak noga rosnie, 26 bylo w sam raz i pochodzilby gora miesiac wiec 27:szok:

Ja ostatnio mam starszne nakręcenie na buty. Chyba z racji tego , że nie mogę kupować ciuchów:-) Kupiłam już sobie sandałki i buty na jesień do latania z wózkiem:-) I wciąż szukam i szukam choć nic mi nie jest pilnie potrzebne:-)
Moja miłość do butów wzrosła stukrotnie:-D

Ja wczoraj widziałam genialne buty.... nie wiem czy się po nie nie rzucę.... bo w zasadzie to została się w crocksach,a w nich nie chciałabym wystąpić na chrzcinach ;-) Czy raczej moja rodzina jakoś o tym nie marzy :-)

reklama
też kupiłam, bo jutro mam wesele i pamiętając o ostatnich przejściach kupiłam. I Weronice tez w Bata - mają fajne przeceny dla dzieci

Do góry