reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Magduś,z calą pewnością skorzystam z zaproszenia,tylko troche czasu złapie ! :tak: Ja uwielbiam zWami kawkowac i zakupy robić ! :tak:

No to już! Mnie pasują bardziej niedziele.... albo soboty ok 13:00 albo w tygodniu oczywiście ;-) Nie mas zjakiegoś dnia wolnego?

Oj, Kasiek, Kasiek, obiecujesz, obiecujesz, tylko jakoś ostatnio w ogóle nie możesz dojechać do Warszawy! Ale ja i tak ciepliwie czekam :-)

Kurcze,ani jednego dnia wolnego ! :-( ale nie długo wakacje ! odrobimy wszystko,nawet jakbym miała autobusem do stolicy jechać ! :-)

Co Wasze dzieci sobie zyczana dzień dziecka? My Nadulkimielismy kupić krasnoludki i ich domek no i królewne Snieżkę , ale ona ostatnio zdecydowana na " kuśnie ( czyt.kuchnie) i kucika pony z ubiankami" .

Nie wiem... kilka dni temu Natalka poprosiła mnie o kłapouchego, chce małego, nie ma w swoim zestawie, ale tak serio to nie jestem pewna czy ma być zupełnie mały czy średni, w sklepie nie widziałam. Kuchnię Natalia ma, chyba czas ją przywieźć od rodziców.... ale pojęcia nie mam co z dniem dziecka, szczególnie, ze jak widzę jak się drapie na górę tablic do malowania to jakoś odchodzi mi ochota by kupować ;-) Mam skryte jakies ciastoliny itd, jesli nie trafię na coś fajnego to nie wykluczam, ze dostanie to, ale myślę, ze kupimy coś pod wpływem chwili.

reklama
Kupiłam Natalce fajne kalosze, w łatki krowy. Poczxątkowo znalazła jakies w kwiatki i chciała je na dzień dziecka, ale jak zobaczyła te w krówę to zmieniła zdanie ;-)

Do góry