reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Dzisiaj zakupiliśmy, zachwalane tu przez Was, tenisówki z Coccodrillo za całe 18zł. Zobaczymy jak będą się sprawdzać!

reklama
Natalka własnie dostała bluzkę, pełno majteczek, torebkę, korale i jakieś ine szpargaly.

Nadia dostała juz prezent od chrzestnej na dzień dziecka- kucyka pony z ubrankami ! Zachwyt dziecka w pełni !

Kupilam sportowe sandalki bo wszystkie inne jakies takie jak buty narciarskie, i zszokowalam sie jak noga rosnie, 26 bylo w sam raz i pochodzilby gora miesiac wiec 27:szok:

Ja ostatnio mam starszne nakręcenie na buty. Chyba z racji tego , że nie mogę kupować ciuchów:-) Kupiłam już sobie sandałki i buty na jesień do latania z wózkiem:-) I wciąż szukam i szukam choć nic mi nie jest pilnie potrzebne:-)
Moja miłość do butów wzrosła stukrotnie:-D

Ja wczoraj widziałam genialne buty.... nie wiem czy się po nie nie rzucę.... bo w zasadzie to została się w crocksach,a w nich nie chciałabym wystąpić na chrzcinach ;-) Czy raczej moja rodzina jakoś o tym nie marzy :-)

reklama
też kupiłam, bo jutro mam wesele i pamiętając o ostatnich przejściach kupiłam. I Weronice tez w Bata - mają fajne przeceny dla dzieci

Do góry