reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

kiwi są ok, ale wiecie teraz full ludzi chodzi w żółtym, wszędzie widzę żółte torby, buty, sukienki, bluzki jeeeju - ja i kolory. Magdusiek, Kasiek74 ma rację, twoja szafa na pewno jest wielka i szafka na buty też, dziewczyno a ty przecież masz nawet garderobę :-D Kurde robię zakupy w piotrze i pawle muszę zdążyć przed 24, zaraz kupię chyba kiwi przez Kaśka

reklama
Magdus ,poszperaj u mamy możecos tam zapodziałaś. Ale ja też mam problem z kupnem butów ,więc niewiemczy jutrzejsze kiwi nie zamienię na lemonkę,cytrynkę albo srebro może :-D Drzewko, kiwi możesz zamówić,tylko,żeby ze starego złota nie było .

Rany,jakmi dobrze z Wami pogadać. dzieci spia ,mąż na koncercie gitarzysty Deep Purple a ja sama przy kompie. WOLNOść !!!

u mnie też: Weronika u dziadków, Filip w koju a Michał ogląda siatkówę. Żartowałam z tym kiwi - chyba że ptaka, ale kurde muszę kupić żółte banany...

Natalia śpi, Kamil siedzi w swoim laptopie przed siatkówką, a ja mam spokój ;-) fajnie, jak keidyś...

Dzrewko i wtrąciłaś do tematu,skąd w tym sezonie takie kolory..powrót do natury: teraz kolor bananowy,pistacjowy,kiwi,morski ... sama głębia ...;-)

No pieknie, dotanie sie Wam od Doxy, ze nie piszecie na temat w odpowiednim watku;-)
Tak na marginesie mnie jakos nie kreci ten zolty w tym roku, jakis taki przejedzony.

Ale nie Magdusiek bo w pewnym momencie zaczelyscie pisac o "wolnosci". O to mi chodzilo, a wiesz Doxa czuwa;-)....no moze teraz to czuwa nad ogniskiem.

reklama
Tusiekn a twoje żółte kwiatki w awatarku? :-D Idę kąpać mego różowiutkiego Filipka. Dobranoc dziewczyny.

Do góry