reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

No święto prafziadka, dzięki, ale przy okazji i NAtalka się załapała. Wiesz jak jest, dziadkowie chcieliby do nas przyjść, ale brak drzwi i wielu rzeczy nieco zniechęca, spytali Natalkę czego nie ma, ta, ze oczywiście lalki, ale w końcu się dogadali :-) A regał skręcony, co jakas rzecz to pokój bardziej pokojowo wygląda.

reklama
miałam sobie COś kupić, no ale kupiulm lodówkę ( samsunga) , Nike Matiemu, adidaski dla Naduli, i na COŚ zabraklo :sorry2:
ale wiecie jakie Nikema Mati?-pomarańczowe,lakierowane-bija po oczach ( nie mówiąc o kieszeni :blink:) dla mnie szok ,ale fajne- Magduś moje dziecko z butami pobobny do Ciebie ;-)

Mała, no to poszalałaś !!!:-D:-D:-D

wczoraj była powtórka z rozrywki!
upatrzyłam sobie marynarkę, a kiedy pojechałam po nią po południu z kasą oczywiście już jej nei było. :wściekła/y:
efekt wczorajszych zakupów: Zuzia dostała koszulkę na ramiączkach i aparat z "Pszczółki Mai", lodówka jakieś jedzonko i łazienka papier... Ja sie nie nadaje na zakupy! Nienawidze łazić po sklepach, przesuwać te zapchane wieszaki o 1 cm! I czuć na sobie oddech Pani stojącej za mną "może nie weźmie tej bluzki! bo to mój rozmiar!"
Oczywiście w sklepach jest mnóstwo fajnych rzeczy na wiosnę, lato i na pewno obkupiłabym się nieźle, ale ja chce teraz coś konkretnego na wesele(marynarka i buty)!
A jak pójdę po pierwszym z kasą po ciuszki to nic nie kupię wtedy! brrr zawsze tak jest!

PIekne zakupy!
Ja jutro chyab skocze na chwilę do IKEA po prześcieradło dla Natalki. I może do kina :-) Bilet kupię, a co, i pójdę.,

z zakupowych szaleństw to powiem Wam, że ja teraz jestem na sprzedawaniu własnych rzeczy, które kupiłam po urodzeniu Maćka na tzw potem czyli jak zeszczupleję. w efekcie miałam kupę ciuchów nigdy nie ubranych, bo niby nie przytyłam, ale zmieniły mi się proporcje. :-)

reklama
A jakie rozmiar sprzedajesz? Ja chyba skocze na allegro w sprawie sukienek na lato dla Natalki, w ubiegłym roku kupiłam jej sporo fajnych za śmieszne pieniądze.

Do góry