reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

No święto prafziadka, dzięki, ale przy okazji i NAtalka się załapała. Wiesz jak jest, dziadkowie chcieliby do nas przyjść, ale brak drzwi i wielu rzeczy nieco zniechęca, spytali Natalkę czego nie ma, ta, ze oczywiście lalki, ale w końcu się dogadali :-) A regał skręcony, co jakas rzecz to pokój bardziej pokojowo wygląda.

reklama
miałam sobie COś kupić, no ale kupiulm lodówkę ( samsunga) , Nike Matiemu, adidaski dla Naduli, i na COŚ zabraklo :sorry2:
ale wiecie jakie Nikema Mati?-pomarańczowe,lakierowane-bija po oczach ( nie mówiąc o kieszeni :blink:) dla mnie szok ,ale fajne- Magduś moje dziecko z butami pobobny do Ciebie ;-)

Mała, no to poszalałaś !!!:-D:-D:-D

wczoraj była powtórka z rozrywki!
upatrzyłam sobie marynarkę, a kiedy pojechałam po nią po południu z kasą oczywiście już jej nei było. :wściekła/y:
efekt wczorajszych zakupów: Zuzia dostała koszulkę na ramiączkach i aparat z "Pszczółki Mai", lodówka jakieś jedzonko i łazienka papier... Ja sie nie nadaje na zakupy! Nienawidze łazić po sklepach, przesuwać te zapchane wieszaki o 1 cm! I czuć na sobie oddech Pani stojącej za mną "może nie weźmie tej bluzki! bo to mój rozmiar!"
Oczywiście w sklepach jest mnóstwo fajnych rzeczy na wiosnę, lato i na pewno obkupiłabym się nieźle, ale ja chce teraz coś konkretnego na wesele(marynarka i buty)!
A jak pójdę po pierwszym z kasą po ciuszki to nic nie kupię wtedy! brrr zawsze tak jest!

PIekne zakupy!
Ja jutro chyab skocze na chwilę do IKEA po prześcieradło dla Natalki. I może do kina :-) Bilet kupię, a co, i pójdę.,

z zakupowych szaleństw to powiem Wam, że ja teraz jestem na sprzedawaniu własnych rzeczy, które kupiłam po urodzeniu Maćka na tzw potem czyli jak zeszczupleję. w efekcie miałam kupę ciuchów nigdy nie ubranych, bo niby nie przytyłam, ale zmieniły mi się proporcje. :-)

reklama
A jakie rozmiar sprzedajesz? Ja chyba skocze na allegro w sprawie sukienek na lato dla Natalki, w ubiegłym roku kupiłam jej sporo fajnych za śmieszne pieniądze.

Do góry