reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Tak, szkoda, ze dla mnie nic w sklepach nie ma :-) jakies szmaty same. Nie jestem w stanie tego pojąc, czemu ubranka dziecięce w takiej np zarze mogą być fajne i z polotem, a te dorosłe jakiś smutek i nędza. Na dodatek szyte z coraz gorszych materiałów tak, ze nie da się tam już nic porządnego kupić...

reklama
Ja ostatnio z braku czasu na zakupy jako takie, zaopatruję się przy tzw. okazji i co chwila przyciągam do domu jakieś pojedyncze rzeczy :-) Wczoraj kupiłam sobie 2 bluzki, jendą casualową, drugą elegancką do pracy.

Ja przywiozłam mojej damie kalosze- jest pełna zachwytu !!! i jeszcze spinki i gumki z kucykami pony z H&M- też była zachwycona.Sobie bluzeczkę . :-)

Ja nie przyciągam niczego. Nic mi się nie podoba, w zasadzie mam jeden sklep, który lubię i czekam na przelew, jak dstane pieniądze to sobie poszaleję :-)

Simple. Wg mnei jedyny,w którym można coś fajnego kupić będącego ejdnocześnie z dobrego materiału w nie ciotkowym fasonie.

A ja z prowincji nawet nie znam takiego sklepu ! :-D

Teraz jestem na etapie wyboru lodówki,bo stara mnie wkurza ! jakies propozycje?

Kasiu - my mamy elektroluxa, jest ok, poprzednio mieliśmy boscha, bardziej funkcjonalny w środku, ale niestety teraz był bardzo mały wybór w lodówkach do zabudowy. Gdybyśmy planowali wiolnostojącą to taką otwieraną w dwie strony, sa genialne, bardzo pojemne, a niby niewiele większe od tradycyjnej.

Magdus,janie planuję otwieranej na dwie strony,nie wiekszaniz1,80- ma miec 2 termostatyi 3 szuflady do zamrażania . No i elektrolux też jest jesdnym z naszych faworytów,poza tym samsung i LG.

reklama
Nasza ma dwa termostaty, 3 szuflady. TYlko, ze nasza jest do zabudowy, a to zawsze kilka cm mniej realnej lodówki.

Do góry