reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Mnie jest dobrze tylko w dwóch odcieniach zieleni, nie tych, które sa uznawane za letnie i modne :-) A za żłótym jakoś nie przepadam, ale na pewno jak pojadę do łodzi to przxy okazji wpadnę w sklepy i kto wie jak to sie skończy :-)

reklama
no a ja mam takie odczucie bo i owszem jest teraz wielki boom na te pstrokate kolorki, na kogo sie nie popatrzy to zolta torebka i buty do tego;-) i az zniesmaczona jestem do tych kolorow, ktore mi sie podobaja i tak.
Marzy mi sie jakas za to torebka z cekinami:blink:

Ja najczęściej nosze błyszcząca torebke, taką wpadającą ni tow złoty ni to w srebrny, ale bardziej w złoty. Generalnie cos mi sie zrobiło w głowę i ma się błyszczeć :-)

jeju to super magdusiek, kto chce niech nas wysmieje na forum za te swiecidelka;-)
jedna z moich ulubionych jest stare zloto. A cekiny, cyrkonie chodza za mna.
Wstyd sie przyznac moze, ale zgadnijcie jaka firmowa torebke zobaczylam w ciuszku na wystawie i kupilam ja nie patrzac na to ze to napewno podroba hi hi.

Tusiekn, za mną też chodzą cekiny - jedna z moich nowych tuniczek wykańczana jest cekinami.mam nawet wielkie turkusowe kola kolczyki ,no i torbę upatrzoną z pstrokatych łat . Poza tym ,jak ja stara wpadłam w to szaleństwo kolorów toTobie z całą pewnościa wypada :-)

Kasiek74 ale to zabrzmiało " ja stara":-D Też się poczułam dojrzała:-D;-)

ja też się zrobiłam świecidełkowa:-) wiem o czym mówicie:-) kiedyś stonowane kolory, a teraz czerwień, róże, turkus:-)

reklama
eee wysokie i tak na codzien pewnie bys w nich nie chodzila. Widzialam jeszcze piekna torebke w kolorze turkusowym. Kurcze zarazilas mnie tym kolorem;-)

Do góry