reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Kasiek74 my też mamy nową, LG. Ale ma chyba 2 m. Super jest bo ma taką oddzielną szufladę na wędlinę, możesz oddzielnie ustawiać temperaturę. Poza tym trzy szuflady w zamrażarce, kostkarka ale bez dołączenia wody. I ma bajerancki niebieski wyświetlacz, ja lubię takie kiczowate rzeczy...:tak:

reklama
A nam dalo sie wczoraj kupic buty sportowe, rozmiary zostaly juz tylko duze, na szczescie trafilam na ostatnia pare.

relacja z zakupów:
posżłam kupić sobie buty, marynarkę, jkaies pierdoły typu rajstopy
Zuzi rajstopki, buciki, czapeczke

wróciłam z gofrem z bitą śmietaną w ręce!

A mnie czeka wesele w lecie i musze jakas kiecke kupic. No i mojemu malemu mezczyznie myslalam kupic garniaka tylko nie widzialam razem z marynarka tylko kamizelka. Musi jakos wygladac elegancko bo bedzie miec specjalna funkcje;-) No i powiedzcie mi czy widzialyscie w sklepach i jakich takie eleganckie buty na 26? Ja widzialam tylko od 30 chyba i to takie jakies brzydkawe. Dajcie namiary jak trzeba bedzie to sie wybiore do W-wy nawet;-)

Natalia czapkę i chusteczkę na szyję :-) PO cichu kupiłam jeszcze zestaw modeliny, ale póki co mam w samochodzie. A od pradziadków dostała regalik :-) Usnęła, zdziwi się jutro jak otworzy oczy.

reklama
Magdusiek a ja mysłałam że dzisiaj było świeto pradziadka a nie Natalki ;-) Swoją drogą wszystkiego najlepszego dla niego! Piękny wiek!!

Do góry