reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Hi,hi,ja wczoraj pokazałam Nadusi w sklepie taka hulajnogę a ona usiadła na nią i zdziwiona była ,że nie da sie jechać.:-D Zastanawiałam się nad taka plaskoola,ale wydaje mi się za mała i drogawa.Kupie jak radzicie.

Nadulka dostała od chrzestnej latarkę Fisher price , ale ma zabawę ! choc na początku krzycała "nie chcę tego , ja chcę kucyka pony ",to teraz pieje z zachwytu.:tak:

reklama
Ja dziś byłam na szybkim shoppingu, kupiłam Natalce dwie pary spodni, jedne czarne i jedne ciemnoróżówe, bluzeczkę, skarpetki i podkolanówki. Całkiem fajne rzeczy, tak znienacka.

Natalka mojej siostry tez ma taką na trzech kółeczach. I powem szczerze, że Natalka wcale się nią nie interesuje za to Zuzia ja uwielbia i świetnie sobie na niej radzi. ;-)

Magdusiek w jakim sklepie/sklepach kupowałaś?

Oli ostatnio wzbogacił się o nowe buty! Rany, dawno czegoś takiego nie przeżyłam! W sklepie awantura, nie chciał mierzyć. Krzyczał na zmianę, że za duże, albo że za małe - a to były te same buty ;-) Pani próbowała przekupuć go książeczką, a on na to że nie chce, że ma w domu. Jedyny buty jakie chciał nakładać, to te w których przyszedł. Jakimś cudem się udało niemalże na oko przymierzyć i co? Po zapłaceniu oświadczył: "to moje buty"! Ledwo wszedł do domu już chciał je zakładać, teraz w żadnych innych nie chce chodzić ... Istny cyrk !

hmmm muszę tam poprzeglądać dział chłopięcy, dawno nie zaglądałam do Zary, a potrzeby ubraniowe Oli ma. Dzięki.

Całkiem fajne bojówki były w H&M, dziewczęce czarne, ale oczywiście na Natalkę o wiele za szerokie i jak na złośc bez żadnych guziczków czy sznurków.... Może dziś mi się uda podjechac gdzieś i zobaczyć czy cos jeszcze się nie nadaje, bo Natalia chodzi głownie w przykrótkich spódniczkach i za długich dzinsach.

Jak na Natalkę za szerokie to na nadulkę będa ok. W reserwacie musiałam kupić spodnie dresowe o rozmiar większe,bo jej na tyłek ledwo wlazły:rofl2: ale w zasadzie nam potrzebne koszulki z krótkim rekawem i spodenki 3/4 i sukieneczki letnie. No i kalosze. W całym Płocku brak kaloszy wrozmiarze 25 .W sobote będę w Bydgioszczy to może coś przywiozę...

Ja dzis kupiłam Natalce spódniczkę w zarze, bluzeczkę z krótkim rękawem w bennetonie i tyle. Były fajne butki jedne, ale muszę przemyśleć rozmiar :-)

reklama
Do góry