reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Hi,hi,ja wczoraj pokazałam Nadusi w sklepie taka hulajnogę a ona usiadła na nią i zdziwiona była ,że nie da sie jechać.:-D Zastanawiałam się nad taka plaskoola,ale wydaje mi się za mała i drogawa.Kupie jak radzicie.

Nadulka dostała od chrzestnej latarkę Fisher price , ale ma zabawę ! choc na początku krzycała "nie chcę tego , ja chcę kucyka pony ",to teraz pieje z zachwytu.:tak:

reklama
Ja dziś byłam na szybkim shoppingu, kupiłam Natalce dwie pary spodni, jedne czarne i jedne ciemnoróżówe, bluzeczkę, skarpetki i podkolanówki. Całkiem fajne rzeczy, tak znienacka.

Natalka mojej siostry tez ma taką na trzech kółeczach. I powem szczerze, że Natalka wcale się nią nie interesuje za to Zuzia ja uwielbia i świetnie sobie na niej radzi. ;-)

Magdusiek w jakim sklepie/sklepach kupowałaś?

Oli ostatnio wzbogacił się o nowe buty! Rany, dawno czegoś takiego nie przeżyłam! W sklepie awantura, nie chciał mierzyć. Krzyczał na zmianę, że za duże, albo że za małe - a to były te same buty ;-) Pani próbowała przekupuć go książeczką, a on na to że nie chce, że ma w domu. Jedyny buty jakie chciał nakładać, to te w których przyszedł. Jakimś cudem się udało niemalże na oko przymierzyć i co? Po zapłaceniu oświadczył: "to moje buty"! Ledwo wszedł do domu już chciał je zakładać, teraz w żadnych innych nie chce chodzić ... Istny cyrk !

hmmm muszę tam poprzeglądać dział chłopięcy, dawno nie zaglądałam do Zary, a potrzeby ubraniowe Oli ma. Dzięki.

Całkiem fajne bojówki były w H&M, dziewczęce czarne, ale oczywiście na Natalkę o wiele za szerokie i jak na złośc bez żadnych guziczków czy sznurków.... Może dziś mi się uda podjechac gdzieś i zobaczyć czy cos jeszcze się nie nadaje, bo Natalia chodzi głownie w przykrótkich spódniczkach i za długich dzinsach.

Jak na Natalkę za szerokie to na nadulkę będa ok. W reserwacie musiałam kupić spodnie dresowe o rozmiar większe,bo jej na tyłek ledwo wlazły:rofl2: ale w zasadzie nam potrzebne koszulki z krótkim rekawem i spodenki 3/4 i sukieneczki letnie. No i kalosze. W całym Płocku brak kaloszy wrozmiarze 25 .W sobote będę w Bydgioszczy to może coś przywiozę...

Ja dzis kupiłam Natalce spódniczkę w zarze, bluzeczkę z krótkim rękawem w bennetonie i tyle. Były fajne butki jedne, ale muszę przemyśleć rozmiar :-)

reklama
Do góry