reklama
Teddy
Październikowa mać
tzn specjalnego i w pgóle, no bo buty Prezes ma przecież, nie?
no wlasnie nie bardzo... :-)
Teddy
Październikowa mać
ja sobie upatrzylam piekne w Zarze, ale nie wiem czy jeszcze takie beda, bo widzialam je jakis czas temu, a za wczesnie bylo na kupowanie dziurawych...
Cukiereczku, chodzi o dziurawe bokami, na takie bez palcow jeszcze nie czas a mojemu dziecku stopa rosnie w tempie zastraszajacym...
Cukiereczku, chodzi o dziurawe bokami, na takie bez palcow jeszcze nie czas a mojemu dziecku stopa rosnie w tempie zastraszajacym...
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Widzę, że wpadłyście w wir zakupów :-)
Syluś - Iga prezentuje się wyśmienicie w nowych ciuszkach !
Co do butów to te, które kupiliśmy są naprawdę fajniste. Zginają się tam gdzie powinny, sztywne w kostce i wogóle dobrze wykonane. W niedzielę kupiłam jeszcze jedne, ale już typowe sandałki, bez palców do biegania po domu. KUpiliśmy je w CCC za całe 39, 90 :-) i powiem Wam, że też im nic nie brakuje w porównaniu za Elefantenem za 100 zl.
Syluś - Iga prezentuje się wyśmienicie w nowych ciuszkach !
Co do butów to te, które kupiliśmy są naprawdę fajniste. Zginają się tam gdzie powinny, sztywne w kostce i wogóle dobrze wykonane. W niedzielę kupiłam jeszcze jedne, ale już typowe sandałki, bez palców do biegania po domu. KUpiliśmy je w CCC za całe 39, 90 :-) i powiem Wam, że też im nic nie brakuje w porównaniu za Elefantenem za 100 zl.
*syla*
kobieta pracująca...
nie żałuj! skąd mogłas wiedzieć.
Joliczku, dzięki,
teraz Tymcio pobiega po domu a jak przyjda upały to się na dworek przydadzą?
Joliczku, dzięki,
teraz Tymcio pobiega po domu a jak przyjda upały to się na dworek przydadzą?
reklama
Podziel się: