reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Nie kupiłam, bo jej spadają, a jak ściągnę gumka to jej wiszą w okolicy tyłka jakby sobie tuzin skarpetek zwiniętych wepchnęła... no ogólnie to chyba jej kupię jedne w mothercare, na 12-18.... jedne były z gumka. Jutro mierzymy resztę ciuchów, odkładam co za małe i robię spis co jeszcze potrzebne z takich konkretnych. Bo, z ejej i tak kupie inne to wiem...
Syla - ale Iga jest superowa laska! Nie, zeby nie była, ale w tych dzinsach taka powazna i wiesz....;-)

reklama
hi hi to fakt jak dziecko jest szczupłe to mogą byc za szerokie w dupci.

no właśnie też mi się podoba w tych jeansach, nie żeby się nie podobała;-) :laugh2:

Teddy, mi się by przydała taka z masarzem bo nikt nie chce do mnie na etat przyjść...

Syluś, ale ona wszystkie gubi. A dziś odłożyłam te sztruksy brązowe no bo za krótkie się zrobiły. Chyba, ze je wywinę... rozmiar 9-12 w sam raz na Natalię :-)

reklama
Do góry