reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Orzech ja generalnie nie wiem, w czym ten z pojemniczkami jest lepszy? Jest droższy to fakt... tylko nikt mi nie potrafi wytłumaczyć... dlaczego jest droższy

reklama
duralex je też mam z butelką... jest tańszy i tak jak orzech zakładam, ze się nie przyda zanadto... może na początku przy nawale mlecznym :) ale kupiłam...
luszka ja też myślałam o takiej podusi, widziałam na allegro... ale sama nie wiem...
lucky ładniutka pościel... rzeczywiście w sklepie potwornie droga... ciekawe czy jak przyjdzie paczka, to aby będzie taka jak na zdjęciu...
ina ja też mam wszystkie ciuszki po innych bobaskach. wózek kupimy później, a tak w ogóle to jakoś nie szaleję z zakupami :) bynajmniej STARAM SIĘ ;D

też już trochę ochłonęłam z tego szału zakupowego
teraz bardziej staram się wić domowe gniazdko
wrzesień ogłaszam miesiącem porządków
chcę wysprzatać w szafkach kuchennych, poprać wykładziny i zrobić masę rzeczy które robię od święta albo i rzadziej
a może przy tym i dzidzia szybciej do nas przyjdzie ;)
podobno nie ma jak mycie podłóg ;D

A ja niedawno kupiam dla nas pościel na allegro i zamiast błękitnej przyszła fioletowa...Ładna jest, ale co z tego, kolor kompletnie nie dla nas. Usłyszałam, żebym sobie kolory przestawiła w monitorze.... jakos inne rzeczy mają dobry kolor. No i negatywa pusciłam... Zła jestem, tak się cieszyłam, że ładna będzie, a jak mam w kóko płacic za przesyki to mam w nosie. Wolę chyba zostawić i dać komuś na Gwiazdkę. I jeszcze z jednym mam problem, bo się awanturuje, że do mnie paczka nie doszła i wyrzuty mało sympatyczne robi. Waham sięczy neutral czy negatyw.. ale też chyba negatyw, bo sam podjął cymbał decyzję i mi za pobraniem wysłał... a później nie zwrócił całej kwoty tylko sobie pomniejszył. NIby nieduże pieniądze, ale po co się awanturuje? Jak myślicie?

Słuchajcie dziewczyny ja nie ejstem doświadoczoną allegrowiczką więc mi pomóżcie.
Do przelewu na konto dodaje się koszty przesyłki czy płacić się jak juz paczka przyjdzie??

Witam ranne brzuchatki... ;D Dzisiejszą noc spisałam na straty... kręciłam się tak samo jak mój funio...
Efunia Orzech chyba mnie przekonałyście i też kupię ten z butelkami

rurka antykolkowa...mhm... rozwaliło mnie to dzisiaj totalnie. zastanawiam sie jak czlowiek musi byc zdesperowany, zeby tego uzyć. brrr. wyglad okropny, a i samo wyobrazenie o zastosowaniu przyprawia mnie o bol brzucha...

reklama
Do góry