reklama
duralex je też mam z butelką... jest tańszy i tak jak orzech zakładam, ze się nie przyda zanadto... może na początku przy nawale mlecznym ale kupiłam...
luszka ja też myślałam o takiej podusi, widziałam na allegro... ale sama nie wiem...
lucky ładniutka pościel... rzeczywiście w sklepie potwornie droga... ciekawe czy jak przyjdzie paczka, to aby będzie taka jak na zdjęciu...
ina ja też mam wszystkie ciuszki po innych bobaskach. wózek kupimy później, a tak w ogóle to jakoś nie szaleję z zakupami bynajmniej STARAM SIĘ ;D
luszka ja też myślałam o takiej podusi, widziałam na allegro... ale sama nie wiem...
lucky ładniutka pościel... rzeczywiście w sklepie potwornie droga... ciekawe czy jak przyjdzie paczka, to aby będzie taka jak na zdjęciu...
ina ja też mam wszystkie ciuszki po innych bobaskach. wózek kupimy później, a tak w ogóle to jakoś nie szaleję z zakupami bynajmniej STARAM SIĘ ;D
też już trochę ochłonęłam z tego szału zakupowego
teraz bardziej staram się wić domowe gniazdko
wrzesień ogłaszam miesiącem porządków
chcę wysprzatać w szafkach kuchennych, poprać wykładziny i zrobić masę rzeczy które robię od święta albo i rzadziej
a może przy tym i dzidzia szybciej do nas przyjdzie
podobno nie ma jak mycie podłóg ;D
teraz bardziej staram się wić domowe gniazdko
wrzesień ogłaszam miesiącem porządków
chcę wysprzatać w szafkach kuchennych, poprać wykładziny i zrobić masę rzeczy które robię od święta albo i rzadziej
a może przy tym i dzidzia szybciej do nas przyjdzie
podobno nie ma jak mycie podłóg ;D
magdusiek
Październikowa Mama 2005
A ja niedawno kupiam dla nas pościel na allegro i zamiast błękitnej przyszła fioletowa...Ładna jest, ale co z tego, kolor kompletnie nie dla nas. Usłyszałam, żebym sobie kolory przestawiła w monitorze.... jakos inne rzeczy mają dobry kolor. No i negatywa pusciłam... Zła jestem, tak się cieszyłam, że ładna będzie, a jak mam w kóko płacic za przesyki to mam w nosie. Wolę chyba zostawić i dać komuś na Gwiazdkę. I jeszcze z jednym mam problem, bo się awanturuje, że do mnie paczka nie doszła i wyrzuty mało sympatyczne robi. Waham sięczy neutral czy negatyw.. ale też chyba negatyw, bo sam podjął cymbał decyzję i mi za pobraniem wysłał... a później nie zwrócił całej kwoty tylko sobie pomniejszył. NIby nieduże pieniądze, ale po co się awanturuje? Jak myślicie?
L
Lucky
Gość
Słuchajcie dziewczyny ja nie ejstem doświadoczoną allegrowiczką więc mi pomóżcie.
Do przelewu na konto dodaje się koszty przesyłki czy płacić się jak juz paczka przyjdzie??
Do przelewu na konto dodaje się koszty przesyłki czy płacić się jak juz paczka przyjdzie??
L
Lucky
Gość
Vertigo bardzo dziękuję za pomoc.
reklama
Podziel się: