reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Chyba jestem troche za wami na drodze zakupowej, dzisiaj sprawialm mojemu Dziecku (ale to brzmi :)) posciel. I widzialam w sklepie takie poduszki do karmienia i zastanawiam sie nad ich zakupem. Macie cos takiego, albo zamierzacie kupic, albo wiecie ze to bez sensu? Ja bym chetnie pooszczedzala swoj kregolsup, bo juzteraz daje mi sie we znakii, ale z drugiej strony nie wiem czy to nie jest troche nieprzydatny gadget?

reklama
My już mamy łóżeczko, fotelik do samochodu, przewijak i wózek :)
Ale jak sprawdzałam na liście z wyprawką to jeszcze sporo do kupienia.
Większość ubranek juz dawno kupiłam bo nie mogę obojętnie przejść obok sklepów z ubrankami ;) ale muszę dokupić pare sztuk body i może koszulki. Chociaż nie wiem czy jak body to koszulki też? Poradźcie proszę.

W garderobie dla maluszka nie uwzględniłam body jak dla mnie to jest zbędne mam koszulki i kaftaniki, takie maleństwo nie wierci się tak żeby mu się zwijały one na pleckach. A poduszki do karmienia też nie będę miała dla mnie to zbędny wydatek, może mi tak samo słóżyć zwykła poduszka, lub jasiek ;)

Dziewczyny jesli chodzi o zakupy to ja wczoraj z mezem zaszalalam na calgo. Zastanawialismy si ena kupnem wiekszoego samochodu wiec pojechalismy ogladac, no i tak jak zaczelismy oglac to wyjechalismy nowym autkiem o 11 w nocy. Dalej jestem w szoku. A oto nasz nowy pojazd

Anja26 super furka! My też zastanawiamy sie nad kupnem wiekszego autka bo do obecnego to sie wózek może nie zmiescić...
Póki co dziś kupiliśmy furke dla naszej Dzidzi ;)
Idę juz spać bo jutro czekają mnie rano badania.
Pozdrowienia dla wszystkich i dobrej nocki!

a nam się furka rozleciała dla odmiany
od jakiegoś czasu samochód miał przechył w stronę pasażera(moją)
i myśleliśmy, że to jakies tam spręzyny przy resorach czy coś tam ::)
a się okazało, po wjechaniu na kanał, że "samochód" lada chwila pęknie na pół
a tam gdzie ja kisiłam swe cztery litery jest największe dziursko ::) ::) ::)

jak to dobrze, że nic się nie stało
a teraz przynajmniej nie mam problemu z zakupem fotelika :(

Na decyzję o zmianie autka u nas wpłynął głównie stan obecnego (oprócz gabarytów oczywiscie). Duzo nim jeździmy i w dość długie trasy więc jest ryzyko ze rozleci się w czasie drogi. Już raz się zepsuł a to nie na moje nerwy .................... no tym bardziej ze ma już swoje latka.
Pozdrawiam zmotoryzowanych i nie tylko..........
dobranoc
teraz to już napewno idę spać... ;)

efuniu ja jeszcze w kwestii glukozy, bo mi kurde internet padl wczoraj :mad: a moze chodzi o to, ze glukoza przyspiesza przemiane materii (to na pewno) i w konsekwencji przyspiesza regeneracje tkanek? to nawet z przeznaczenia tejze masci by wynikalo...
ale moze byc, ze sie bakcyle na niej pasa, a pozniej choroby cywilizacyjne je tocza ;)
powiedz mi jeszcze co w aptece w ogole zakupilas - i dla siebie, i dla potomka - bo jakos nie wiem, w co nalezy sie zaopatrzyc :-[

reklama
Do góry