reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Karen ja tez nie bede ubierac kaftanikow, ale koszulke owszem (tylko do wygojenia pepka), a pozniej body (znajome mowia, ze wygodniejsze w uzyciu, bo sie nie sciaga).

Dziewczyny ile koszulek do karmienia kupujecie?? Wlasnie znalazlam fajne na allegro i zastanawiam sie czy wziac 1 czy 2... Bo w domciu same seksowne mam ;) i raczej na szeleczkach, wiec w pazdzierniku moglabym w tym w szpitalu zamarznac.

reklama
ja mam trzy...
ale rozważam możliwość, ze w szpitalu będę paradować w szpitalnych...
babki ze szkoły rodzenia, które już maja bobaski mówiły, że to wygodniejsze, bo można je zmieniać nawet pięć razy dziennie, poza tym odpowiednio rozchełstane na piersi :)
a skoro w szpitalu nie mam zamiaru przyjmować gości, to może faktycznie skorzystam...
ale wezmę jedną lub dwie swoje na wszelki wypadek...

efuniu alez dlaczego z dziecmi? przeciez ktos to dla siebie mogl zakupic! szzcegolnie w takiej ilosci ;) bo nie sadze, ze ktos moglby to dla dziecka nabyc :o

efunia ja wiedziałam że ty mnie ilością koszulek powalisz ale jaka ilość to socjalne minimum?Nie będzie dziecku za ciepło w koszulce i pajacu-oba z długim rękawem...

karen bez wycieczek osobistych proszę ;D ;D
chyba te cztery ci wystarczą...
a body masz?
podobno dziecko nalezy ubierać tak: jak siebie + jedna lekka warstwa odzieży więcej... bo szybciej się wychładza.
aha, poza tym jak ci bajbus uleje na koszulkę czy coś tam, to należałoby zmienić jak najszybciej, bo zapaszek się będzie unosił... to wiem z własnego doświadczenia (mam 14 lat młodsza siostrę i wciąż niektóre rzeczy pamiętam, choć nie wszytskie, nie wszystkie niestety ;D)

reklama
;D
No mam jedno body więcej nie kupuję bo ja nie wiem jak to przepcham przez główkę takiego malucha,body zostawię sobie na później a 4 koszulki to mi się wydaje mało,dokupię może jeszcze 2 ?Już sama nie wiem...

Do góry