reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Mam kolejne pytanie.. łażę sobie po allegro ... kupujecie dla dziecka tą poduszkę klin albo wałeczki do bezpiecznego spania?? czy to kolejny chwyt reklamowy ;D wiem, że poduszka przydaje się jak dziecko ma refluks.. a wałeczki przytrzymują dziecko, żeby się nie przekręcało.. ale jak wcześniej pisałyście.. podobno dziecko nie może spać na boku :-[ i co ja biedny miś mam zrobić

poduszki klina nie kupuję... zdania co do niej są podzielone..
a nad tymi wałkami długo myślałam i doszłam do wniosku, ze nieee...
jak będę chciała koniecznie dziecko tak podeprzeć to zwine kocyki albo ręczniki duże i tyle..
to chyba jak mówisz duralex: "chwyt reklamowy" ;D

ja tez poduszki nie kupuje, bo nie po to szukalam najlepszego ;) materacyka, zeby teraz dzidzia lezala na jakiejs "gabkowej" podusi ;)
A co do waleczkow, to tez nysle, ze malutki reczniczek albo kocyk to samo zadanie spelnia :)

reklama
Do góry