reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
nie widzialam, ale chetnie sie przejde dzis do sklepu zobaczyc co to . ja kupilam takie specjalne majty do tetry, nadajace sie do prania i one tez maja chronic przed wilgocia

;) ta Pani z allegro od koszulek z Klapouchym i Kubusiem powinnam wam placic jakis procent. ;D
Kupilam od niej tez koslzuke i pare drobiazgow i polecilam kolezance, ktora tez chyba sie skusi. Mam do was pytanie, poniewaz bedziemy miec prawie zimowe dzieci, jaki rozmiar zimowego skafandra zamierzacie kupic? Nie chcialabym aby Dzidziak sie w nim utopil, ale nie chcialabym tez dwa razy w ciagu jedego sezonu kupowac takie zimowe ubranko, bo tanie to to nie jest. Druga sprawa to potrzeba cieplejszych kaftanikow czy bluz, z jakiego materialu to kupujecie? Welna chyba uczula? czy moze leprzy jest polar, albo cos innego? :-[

Ida

pożyczyłam od kolezanki zimowy kombinezon roz.62 jest bardzo duży i myślę, że starczy na wszystkie chłody, ma dopinane paputki i rękawiczki

co do tych cieplejszych ubranek, to sama nie wiem, co kupić ::)
pewnie kupię coś polarkowego, ale myślę że wełna też może być jeżeli nie ma kontaktu z ciałem

też robię zakupy u tej pani z allegro ;)

Małgosiu, dziękuję serdecznie za odpowiedź.

Ja w sprawie zimowego ubranka postanowiłam poczekać jeszcze troszkę, za neicale dwa tygodnie będę miała USG, wiec zobaczę jak duża jest Natalia... I kupię we wrześniu pewnie. Chociaż jak czytam, że wszystkie po kolei lądują w łózkach to nie wiem czy czasem kogoś nie wyślę. A pajacyki i inne kupuję głownie welurowe, mam też dwa czaderskie sweterki po dziecku koleżanki i jedną bluzę z polaru.

reklama
Do góry