magdusiek
Październikowa Mama 2005
Ja Wam powiem, że sporo rzeczy kupuję na allegro, od wielu lat, trochę też sprzedawałam. Kilka razy się zawiodłam, bo sama nie opisałabym stanu jako idealny albo bardzo dobry, trzeba dokładnie wczytywać się w opisy. Niedawno kupiłam kilka ubranek, w jednym przypadku jeden z kilku przedmiotów okazał się być bardziej zuzyty niż sądziłam, inne rzeczy są naprawdę fajne, kilka zaskoczyło mnei bardzo pozytywnie. Tylko, że nie zawsze cena ubranek jest faktycznie niższa niż w sklepie... a w sklepie można zobaczyć jakość. Natomiast kupiłam na allegro dwa rożki, pościel, przybornik do łóżeczka i jakieś drobiazgi i wyszło faktycznie taniej.
Co do wózka, mnei podobała się emmaljunga jak tylko zaczęłam sie rozglądać - takie zauroczenie od pierwszego spojrzenia Ale nie przypuszczałam, że będziemy mieli taki wózek. Okazało się, że sponsorzy oglądali równolegle (mieszkają w innym mieście), obejrzeli różne i przesłali pieniądze. Oceniali nas drożej - jak skorzystaliśmy z promocji to starczyło jeszcze na fotelik. Ale jestem barzdo zadowolona, bo nie sądziłam, że emmaljunga jest osiągalna. A z jeszcze innej strony jak zobaczyłam ile pieniedzy idzie na drobniejsze rzeczy i w sumie dużo krócej używane to cieszę się, że mogę mieć to co chciałam z większych rzeczy.
Co do wózka, mnei podobała się emmaljunga jak tylko zaczęłam sie rozglądać - takie zauroczenie od pierwszego spojrzenia Ale nie przypuszczałam, że będziemy mieli taki wózek. Okazało się, że sponsorzy oglądali równolegle (mieszkają w innym mieście), obejrzeli różne i przesłali pieniądze. Oceniali nas drożej - jak skorzystaliśmy z promocji to starczyło jeszcze na fotelik. Ale jestem barzdo zadowolona, bo nie sądziłam, że emmaljunga jest osiągalna. A z jeszcze innej strony jak zobaczyłam ile pieniedzy idzie na drobniejsze rzeczy i w sumie dużo krócej używane to cieszę się, że mogę mieć to co chciałam z większych rzeczy.