reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
nie widzialam, ale chetnie sie przejde dzis do sklepu zobaczyc co to . ja kupilam takie specjalne majty do tetry, nadajace sie do prania i one tez maja chronic przed wilgocia

;) ta Pani z allegro od koszulek z Klapouchym i Kubusiem powinnam wam placic jakis procent. ;D
Kupilam od niej tez koslzuke i pare drobiazgow i polecilam kolezance, ktora tez chyba sie skusi. Mam do was pytanie, poniewaz bedziemy miec prawie zimowe dzieci, jaki rozmiar zimowego skafandra zamierzacie kupic? Nie chcialabym aby Dzidziak sie w nim utopil, ale nie chcialabym tez dwa razy w ciagu jedego sezonu kupowac takie zimowe ubranko, bo tanie to to nie jest. Druga sprawa to potrzeba cieplejszych kaftanikow czy bluz, z jakiego materialu to kupujecie? Welna chyba uczula? czy moze leprzy jest polar, albo cos innego? :-[

Ida

pożyczyłam od kolezanki zimowy kombinezon roz.62 jest bardzo duży i myślę, że starczy na wszystkie chłody, ma dopinane paputki i rękawiczki

co do tych cieplejszych ubranek, to sama nie wiem, co kupić ::)
pewnie kupię coś polarkowego, ale myślę że wełna też może być jeżeli nie ma kontaktu z ciałem

też robię zakupy u tej pani z allegro ;)

Małgosiu, dziękuję serdecznie za odpowiedź.

Ja w sprawie zimowego ubranka postanowiłam poczekać jeszcze troszkę, za neicale dwa tygodnie będę miała USG, wiec zobaczę jak duża jest Natalia... I kupię we wrześniu pewnie. Chociaż jak czytam, że wszystkie po kolei lądują w łózkach to nie wiem czy czasem kogoś nie wyślę. A pajacyki i inne kupuję głownie welurowe, mam też dwa czaderskie sweterki po dziecku koleżanki i jedną bluzę z polaru.

reklama
Do góry