reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Frezja pieska kupiłam mojem mężowi na pierwsze wspólne walentynki. też z nim spał jak mnie nie było z nim jeszcze na stałe :)

reklama
Teddy pisze:
magdusiek, jak masz taki misiaty wózkowy spiworek i pokrowiec, to wystarczy normalne ubranko, tylko troche grubsze... na śpioszki np. polarek...
już nie trzeba kombinezonu i kocyka...

a czy dzidzi jest za zimno czy za ciepło to sie sprawdza po karczku, jak ma spocony, to za ciepło, jak zimny, to za zimno... sama się zorientujesz jak przyjdzie czas... :)

To i widzisz Teddy - jak to dobrze na forum spytać. Dzięki serdeczne, bo mnie się już szare od tego myślenia przegrzały, a nic z myślenia nie wynika.

aha... no jest różnica...
u mnie nie ma włókniny puszystej (cokolwiek to znaczy) po stronie gryczanej...

Jolik, a jak wygląda sztywność i twardość tego Danpolowego materacyka???

Teddy tam jest jesczce jedna roznica - ze Ty masz kokos i gąbkę, a w danpolu jest po stronie kokosowej - kokos, nie oddziela go gąbka od strony zewnetrzenej. I to powoduje ze ten danpolowski jest twardszy.
Jolik

nie lindsay, nie ma żadnej gabki...
patrz nan ten opis ze zdjęciem (ten niewyraźny), on jest własciwy... ten schemat to jakiś z kosmosu wzięty... ;)

reklama
Do góry