reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

powiedzcie mi która z Was kupowala w internecie materacyk ? czy on jest w pokrowcu do prania ? nie ma tego w opisie, a opcja kontakt nie działa.

reklama
Lindsay - a z jakiej firmy jest ten materac. Może któraś z nas będzie go miała wtedy może coś wykombinujemy z odpowiedzią :-)

cześć Mamusiom:)!
Kupujecie moze małe rajstopki pod spodenki? zastanawiam sie czy spioszki nie są za obszerne pod spodenki,,, A co do gongoli? kocyk i podusia? sama juz mam mętlik w głowie ,,,

Kinga - ja o rajstopkach narazie nie myslałam. Pod spodenki mam zamiar zakładać śpiochy albo półśpiochy, ale szczerze mówiąc w temacie ubierania musze pogadać z kimś doświadczonym :-) Jeżeli chodzi o wypełnienie gondoli to też mam ten sam problem. Wiem, że są specjalne śpiworki do wózka i myślę, że trzeba będzie się w coś takiego zaopatrzyć + koc.

http://www.hk-herkules.com.pl/go/_s...24f74e5bbe54938&search_query_words=%B6piworek

Własnie o takim śpiworku myslałam. Qrcze tylko te ceny ..... :-(

:)
moze faktycznie taki śpiworek, u siebie jeszcze takich nie widziałam, tylko w zestawie z wózkami wielofunkcyjnymi, a może jeszcze nie sezon:). A co do tych śpiochów to tak jak pisałam - boję się że będzie aż niewygodnie, bo moje śpioszki nie będą raczej przylegać do nózek, są szerokie. mhh, może ktoś bardziej dośwadczony nam udzieli rad, albo wyjdzie w "praniu". Przedwczoraj byłam na zakupach pt "wyprawka" wydałam masę pieniedzy i wydaje mi sie ze za wiele nie kupiłam a jeszcze mi tyle brakuje :(

Ja już trzeci dzień czekam na wózek i nie mogę się już doczekać  :( nawet po nocach mi się śni dziś mi się śniło że nas oszukano a wózka nie dostaniemy.  :mad:

Tak w ogóle to witam was serdecznie.

Śpiworek ten trzeci i ostatni mi się podoba, fajne.
Rajstop nie kupuję, bo mi się chyba nie przydadzą myślę że śpiochy ,pajac, ciepły kombinezon wystarczy, a ja nie chcę przegrzewać maluszka, a w razie czego jeszcze koc i już. Śpiwore też mam od kuzynki ale jest ;)

cześć Frezja, przez allegro zamówiłaś wózek? ja tak zamawiałam i w ogóle nie żałuję - był taki jak opis i zdjęcia:) ale tez trwało to z 5 dni(z weekendem) teraz nie moge się nim nacieszyć - oczywicie w ogóle go nie skłądam stoi rozłożony :) i czeka na mojego Julusia,,, nie martw się moze jeszcze dzis dostaniesz wielkie paki i dopiero sobie zrobisz bałaganu w całym pokoju :)

Ja mam ten sam problem, wózek dostałam goły i muszę coś do niego włożyć ;) Może na początku, wczesna jesień to wystarczy rożek/becik + kocyk itp. ale na zimę muszę coś kupić, Jolik taki śpiworek byłby idealny ... ale cena rzeczywiście jest spora :(

Frezja jak tylko go dostaniesz i złożyć wklejaj zdjęcia!!!!!!!!! Zamówiłaś Tako??

jolik ten materac to firma radir. to ten ze strony ktorą mi podałaś. kosztuje 65 zł i cos mi sie wydaje ze nie mozna sciągnac pokrowca do prania.

reklama
Ja mam taki śpiworek...
ee18le.jpg

polskiej firmy SILOAM (czy jakoś tak). Można go normalnie prać, prasować... fajnie wypełnia całą gondokę...
kupiłam go w sklepie na Lubelskiej (Ty Doxa zyjesz po tamtej stronie Wisły, więc powinnaś wiedzieć gdzie to jest ;) )
kosztował 65 zł, więc znowu nie taki majątek jak te "firmowe"...

a jeszcze któreś pisała o materacykach... większość ma wkłady w pokrowcu zamykanym na suwak, spokojnie można zdjąć i prac...

Do góry