reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Kinga - ja o rajstopkach narazie nie myslałam. Pod spodenki mam zamiar zakładać śpiochy albo półśpiochy, ale szczerze mówiąc w temacie ubierania musze pogadać z kimś doświadczonym :-) Jeżeli chodzi o wypełnienie gondoli to też mam ten sam problem. Wiem, że są specjalne śpiworki do wózka i myślę, że trzeba będzie się w coś takiego zaopatrzyć + koc.
http://www.hk-herkules.com.pl/go/_s...24f74e5bbe54938&search_query_words=%B6piworek
Własnie o takim śpiworku myslałam. Qrcze tylko te ceny ..... :-(
http://www.hk-herkules.com.pl/go/_s...24f74e5bbe54938&search_query_words=%B6piworek
Własnie o takim śpiworku myslałam. Qrcze tylko te ceny ..... :-(
moze faktycznie taki śpiworek, u siebie jeszcze takich nie widziałam, tylko w zestawie z wózkami wielofunkcyjnymi, a może jeszcze nie sezon. A co do tych śpiochów to tak jak pisałam - boję się że będzie aż niewygodnie, bo moje śpioszki nie będą raczej przylegać do nózek, są szerokie. mhh, może ktoś bardziej dośwadczony nam udzieli rad, albo wyjdzie w "praniu". Przedwczoraj byłam na zakupach pt "wyprawka" wydałam masę pieniedzy i wydaje mi sie ze za wiele nie kupiłam a jeszcze mi tyle brakuje
Ja już trzeci dzień czekam na wózek i nie mogę się już doczekać nawet po nocach mi się śni dziś mi się śniło że nas oszukano a wózka nie dostaniemy.
Tak w ogóle to witam was serdecznie.
Śpiworek ten trzeci i ostatni mi się podoba, fajne.
Rajstop nie kupuję, bo mi się chyba nie przydadzą myślę że śpiochy ,pajac, ciepły kombinezon wystarczy, a ja nie chcę przegrzewać maluszka, a w razie czego jeszcze koc i już. Śpiwore też mam od kuzynki ale jest
Tak w ogóle to witam was serdecznie.
Śpiworek ten trzeci i ostatni mi się podoba, fajne.
Rajstop nie kupuję, bo mi się chyba nie przydadzą myślę że śpiochy ,pajac, ciepły kombinezon wystarczy, a ja nie chcę przegrzewać maluszka, a w razie czego jeszcze koc i już. Śpiwore też mam od kuzynki ale jest
cześć Frezja, przez allegro zamówiłaś wózek? ja tak zamawiałam i w ogóle nie żałuję - był taki jak opis i zdjęcia ale tez trwało to z 5 dni(z weekendem) teraz nie moge się nim nacieszyć - oczywicie w ogóle go nie skłądam stoi rozłożony i czeka na mojego Julusia,,, nie martw się moze jeszcze dzis dostaniesz wielkie paki i dopiero sobie zrobisz bałaganu w całym pokoju
Doxa
Fanka BB :)
Ja mam ten sam problem, wózek dostałam goły i muszę coś do niego włożyć Może na początku, wczesna jesień to wystarczy rożek/becik + kocyk itp. ale na zimę muszę coś kupić, Jolik taki śpiworek byłby idealny ... ale cena rzeczywiście jest spora
Frezja jak tylko go dostaniesz i złożyć wklejaj zdjęcia!!!!!!!!! Zamówiłaś Tako??
Frezja jak tylko go dostaniesz i złożyć wklejaj zdjęcia!!!!!!!!! Zamówiłaś Tako??
reklama
Teddy
Październikowa mać
Ja mam taki śpiworek...
polskiej firmy SILOAM (czy jakoś tak). Można go normalnie prać, prasować... fajnie wypełnia całą gondokę...
kupiłam go w sklepie na Lubelskiej (Ty Doxa zyjesz po tamtej stronie Wisły, więc powinnaś wiedzieć gdzie to jest )
kosztował 65 zł, więc znowu nie taki majątek jak te "firmowe"...
a jeszcze któreś pisała o materacykach... większość ma wkłady w pokrowcu zamykanym na suwak, spokojnie można zdjąć i prac...
polskiej firmy SILOAM (czy jakoś tak). Można go normalnie prać, prasować... fajnie wypełnia całą gondokę...
kupiłam go w sklepie na Lubelskiej (Ty Doxa zyjesz po tamtej stronie Wisły, więc powinnaś wiedzieć gdzie to jest )
kosztował 65 zł, więc znowu nie taki majątek jak te "firmowe"...
a jeszcze któreś pisała o materacykach... większość ma wkłady w pokrowcu zamykanym na suwak, spokojnie można zdjąć i prac...
Podziel się: