reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Czy mowicie o takim ochraniazu do okola lozeczka? U nas to razem z posielo przychodzi.

A co do spania, to ja na pierwsze miesiace bede miec kolyske, stwierdzilam ze i tak bedzi najlepiej bo bede miala niunie w naszej sypialni a nie bede musiala wkladac calego lozeczka. No i w takich malutki kolyska jest na pcozatek bardziej przytulnie.

reklama
mati ta posciel jest sliczna :) tez mi sie podobaja takie raczej bez wzorkow, ja kupilam ze spiacym misiem i niesforne kaczatka z Drewexu, i powiem Wam, ze do obydwu kupilam ochraniacze. To razem tworzy fajne wykonczenie i tak jak mowicie jest przytulnie, tym bardziej, ze mnie tez sie baldachimy nie podobaja. A dzieci sie obijaja w lozeczkach tylko nie tak od razu, dopiero tak po roku jak sie pozadnie wierca, albo potem, jak sa duze. :)

.... mają też chronić przed kosmitami, bo oni mają około metra wzrostu i jak jest ochraniacz to nie widzą naszej dzidzi w łóżeczku... ::)

Teddy pisze:
.... mają też chronić przed kosmitami, bo oni mają około metra wzrostu i jak jest ochraniacz to nie widzą naszej dzidzi w łóżeczku...  ::)
Właśnie. NIe wiecie, że tacy kosmici to moga być niebezpieczni. Taki E.T. na przykład.... ;D

ale mi sie dzisiaj milo zrobilo, chcielismy dla proby zlozyc lozeczko, zrobil to moj brat jak meza nie bylo jeszcze w domu, polozylismy tylko materacyk i przewijak, jak maz wrocil i zobaczyl, powiedzial:
" o jak milo sie zrobilo" :laugh: slodziutkie to bylo.

reklama
Do góry