reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
No nareszcie !!! Wczoraj przywieźliśmy w końcu nowiuśkie, "pachnące" łóżeczko :-) Jak ja się cieszę :-) Pomalutku wypełniam listę z wyprawką :-)
Do szpitala chyba też już wszystko mam ...
Czekam tylko na ten cholerny remont (wymiana okna i drzwi - kucie) i po tym ostro zabieram sie za pranie i prasowanie ciuszków. Wcześniej nie ma sensu bo kurzu bedzie co niemiara :-)
Do szpitala chyba też już wszystko mam ...
Czekam tylko na ten cholerny remont (wymiana okna i drzwi - kucie) i po tym ostro zabieram sie za pranie i prasowanie ciuszków. Wcześniej nie ma sensu bo kurzu bedzie co niemiara :-)
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Frezja - prać to ja mogę ale prasować .... fuj nienawidzę !!! Ten remoncik ma trwać jeden dzień i prawdopodobnie bedzie w tym tygodniu więc myslę, że ze wszystkim zdąże :-) Potem bedzie inny mniejszy remoncik ale to już bez kurzu :-)
reklama
Teddy
Październikowa mać
eee to ja sprytniejsza jestem...
oprocz Miska koszuli to u mnie w domu nie ma nic do prasowania...
ale zelazko z wodotryskiem ostatnio kupilismy, bo zaczynam sie przyzwyczajac do mysli, ze przy dzidzi to bedzie podstawowy sprzet AGD w domu...
oprocz Miska koszuli to u mnie w domu nie ma nic do prasowania...
ale zelazko z wodotryskiem ostatnio kupilismy, bo zaczynam sie przyzwyczajac do mysli, ze przy dzidzi to bedzie podstawowy sprzet AGD w domu...
Podziel się: