reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Doxa, Orzech - mnie również w podjęciu ostatecznej decyzji pomógł męzulek i chwała mu za to :-) Jakby nie on to nawet we wrzesniu łóżeczka by jeszcze nie było :-)
Ale ze składaniem jeszcez trochę poczekam...grunt, że mebelek bedzie w domu. Z tym męzulek poradzi sobie w mig, więc się nie martwię :-)
Ale ze składaniem jeszcez trochę poczekam...grunt, że mebelek bedzie w domu. Z tym męzulek poradzi sobie w mig, więc się nie martwię :-)
HEY!
Widzę,że część z Was także ma na oku ten sam wózek.Piszecie,że chciałybyście samą gondolę jednak u mnie w sklepach jest mały wybór a jak są to tylko te najdroższe.
Jak spotkacie się z jakąś ofertą w internecie lub znajdziecie sklep internetowy gdzie mają ładne głębokie wózki to podajcie adres strony lub wklejcie zdjęcia ,bardzo proszę .
Widzę,że część z Was także ma na oku ten sam wózek.Piszecie,że chciałybyście samą gondolę jednak u mnie w sklepach jest mały wybór a jak są to tylko te najdroższe.
Jak spotkacie się z jakąś ofertą w internecie lub znajdziecie sklep internetowy gdzie mają ładne głębokie wózki to podajcie adres strony lub wklejcie zdjęcia ,bardzo proszę .
ania22 wózków w internecie jest multum. musisz tylko wiedziec jaki rodzaj chcesz. ja swoj kupilam na allegro i jestem bardzo zadowolona. i tak nie ma to jak zobaczyć coś na zywo a potem ewentualnie znależć na necie. na pewno masz jakiś na oku
dziewczyny kupiłam przedwczoraj wózek na allegro, taki chciałam tylko o połowę tańszy (bo uzywany bebecar tracker plus nosidełko ze soiworkiem i daszkiem. rewelacja! poza tym ciężko mi nie kupić czegoś jak przechodzę koło komisów i lumpexów - wybieram ciuszki zadbane i firmowe H&M, NEXT, BABY CLUB itp,,, wiem że mój Juluś długo w nich nie pochodzi bo szybko wyrośnie a jak je wypiorę nadal będą takie jak kupiłam,,, no i za cała torbe ciuszków płace tyle ile za 2 sztuki orgyginalnych w sklepie - goraco polecam
Orzech
Fanka BB :)
wlasnie a propos rozkladania, nam w sklepie powiedziano, ze tydzien przed porodem powinno byc rozlozone, zeby sie wywietrzylo.....my tez raczej bedziemy czekac do konca wrzesnia z rozkladaniem. A Wy chcecie rozkladac wszystko wczesniej??
reklama
Podziel się: