reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Orzech macie Radka II? Wydawało mi się że masz Radka VII z wygrawerowanym słońcem i księżycem ...

Oj co my byśmy biedne zrobiły bez tych naszych mężulków ;)

reklama
Powiem ci Doxa że to łóżeczko co wybraliście bardzo mi się podoba tylko nie pamiętem czy ono miało kołyskę :-[ Ile ono kosztuje??

Doxa, Orzech - mnie również w podjęciu ostatecznej decyzji pomógł męzulek i chwała mu za to :-) Jakby nie on to nawet we wrzesniu łóżeczka by jeszcze nie było :-)
Ale ze składaniem jeszcez trochę poczekam...grunt, że mebelek bedzie w domu. Z tym męzulek poradzi sobie w mig, więc się nie martwię :-)

HEY!

Widzę,że część z Was także ma na oku ten sam wózek.Piszecie,że chciałybyście samą gondolę jednak u mnie w sklepach jest mały wybór a jak są to tylko te najdroższe.
Jak spotkacie się z jakąś ofertą w internecie lub znajdziecie sklep internetowy gdzie mają ładne głębokie wózki to podajcie adres strony lub wklejcie zdjęcia ,bardzo proszę . ;)

ania22 wózków w internecie jest multum. musisz tylko wiedziec jaki rodzaj chcesz. ja swoj kupilam na allegro i jestem bardzo zadowolona. i tak nie ma to jak zobaczyć coś na zywo a potem ewentualnie znależć na necie. na pewno masz jakiś na oku :)

Ania 22 - tak jak Lindsay mówi, wózków jest naprawdę zatrzęsienie w internecie. Czasami można za "psie pieniadze" niezłą "brykę" kupić :-) Do dzieła i powodzenia :-)

dziewczyny kupiłam przedwczoraj wózek na allegro, taki chciałam tylko o połowę tańszy (bo uzywany:) bebecar tracker plus nosidełko ze soiworkiem i daszkiem. rewelacja! poza tym ciężko mi nie kupić czegoś jak przechodzę koło komisów i lumpexów - wybieram ciuszki zadbane i firmowe H&M, NEXT, BABY CLUB itp,,, wiem że mój Juluś długo w nich nie pochodzi bo szybko wyrośnie a jak je wypiorę nadal będą takie jak kupiłam,,, no i za cała torbe ciuszków płace tyle ile za 2 sztuki orgyginalnych w sklepie - goraco polecam

Jasne Doxa, masz racje :) my wybralismy z ksiezycem i sloneczkiem bez kolysania.....oj Ty masz zawsze reke na pulsie ;)

wlasnie a propos rozkladania, nam w sklepie powiedziano, ze tydzien przed porodem powinno byc rozlozone, zeby sie wywietrzylo.....my tez raczej bedziemy czekac do konca wrzesnia z rozkladaniem. A Wy chcecie rozkladac wszystko wczesniej?? :)

reklama
Orzech ja juz wszystko mam porozkładane i niech sie wietrzy. zresztą czy zlozone czy rozłożone i tak zajmuje miejsce. tylko wózek mam u mamy. my mieszkamy w nowym mieszkaniu i generalnie wietrzymy wszystko z nowości :)

Do góry