reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Jolik, Doxa gratulluje zakupu.

Ja tez wszystko rozkladam. Ale to tylko z powodu ze ja inaczej bym nie wytrzylama, musze wyciagnac i rozlorzyc.

reklama
:laugh: a u nas wszystkie zakupy leza na szafie poskladane...

1606033img9sm.jpg

Czy ja jestem dziwakiem?? ;)

ja to jakos nie mam odwagi tego rozkladac, ciuszkow tez nie ogladam, wyciagnelam je na razie pare razy: do zdjecia dla Was, jak robilam liste wyprawki chcialam dokladnie wiedziec co juz mam, raz wczoraj jak pokazywalam bratu, moze jeszcze 2 razy najwyzej :laugh:

Ja dziś kupiłam sól fizjologiczną, gaziki jałowe, sudocrem na odparzenia (pytałam panią w aptece który lepszy bo zastanawiałam się jeszcze nad penatenem ale ona poradziła sudocrem), i infakol na kolkę.
Jutro mam zamiar kupić pampersy i chusteczki nawilżające, a jak dobrze pujdzie to zamówimy wózek :)

Orzech podziwiam cię za to, bo ja chyba nie wytrzymałabym, a co gorsze nawet by mnie mąż nie powstrzymał bo on sem już by chciał mieć ubrane łóżeczko, a i zapowiedział że jak wózek będzie w domu to to będzie rozłożony bo on musi się do niego przyzwyczaić ;D

oooo :laugh: no to ja Cie podziwiam, lozeczko juz calkiem z poscielka??

I te zakupy apteczno-higieniczne, te to ja bede robic chyba we wrzesniu ;)

łózeczko mogłoby stać ale nie ubrane, ja ubiorę przed porodem jekiś tydzień jak się uda, mąż już by chciał ;)
A kosmetyki? hmm kupuję trochę pierdułek i konkreta ;D
Chcę mieć wszystko przygotowane już za miesiąc nie zostawiam nic na końcówkę bo nie wiem czy będę w stanie patrząc że już mi ciężko przez moją wagę , i pogode. To są rzeczy które szybko nie stracą ważności a już będą przygotowane.

Frezja nei ma w tym nic zlego, ze kupujesz, ja po prostu taki typ jestem, juz kiedys pisalysmy o tym, ze ja najpierw pozastanawiac sie musze 1000 razy i zakup zawsze odkladam bo to taka przyjemnosc, ze nie chce jej miec za soba...oczywiscie to chodzi tylko o rzeczy dla dzidzi :)

Ja też już zaczęłam kompletować kosmetykę :-) Dzisiaj kupiłam chusteczki nawilżajace z Pampersa ... chciałam kupić również pieluszki, ale niestety nie wiedziałam jakie :-( czy Newborn 2-5kg, czy polecany na forum Active Baby 3-6 kg ? Może któraś z Was bardziej się w tym orientuje ?

reklama
Lindsay jeszcze nie szukalam, ale sprawdze w poniedzialek, jak nie znajde, to zapytam poloznej w czwartek - moze byc? :)
widzialam rozne rodzaje pampersow ale dokladnie sie im nie przygladalam.

Do góry