reklama
*syla*
kobieta pracująca...
hi hi, tak przytyć jeszcze trochę...może to nie plany ale widzę że w tym kierunku idzie...a tyle jabłek zgrabiłam w tym roku w ramach ruchu
ja wybrałam się dziś na bieganie po sklepach.Zaraz po pracy,bez ogonków. Efekt taki,że bolą mnie nogi i oprócz bluzkii bielizny dla małża nic nie kupiłam. A miałam kilka rzeczy w planach dla Matiego i podkoszulki dla Nadulki , dla siebie jakies bluzki ale w Płocku nic się kupić nie da
tusiekn
Fanka BB :)
Kasiu zakupy udane, a czy maz kupic zamierzone spodnie?;-)
Ja z innej beczki, co kupujecie dzieciom na urodziny lub co dostaly? Wiem ze to kwestia dziecka, ale jakies pomysly?...Mojemu sie nadal marzy aparat, kurde przeciez nie kupie mu takiego normalnego canona jak chce bo za maly a takie nparwde fajne dla dzieciakow sa na allegro co robia zdjecia jego nie interesuje, ma byc canon i juz
Ja z innej beczki, co kupujecie dzieciom na urodziny lub co dostaly? Wiem ze to kwestia dziecka, ale jakies pomysly?...Mojemu sie nadal marzy aparat, kurde przeciez nie kupie mu takiego normalnego canona jak chce bo za maly a takie nparwde fajne dla dzieciakow sa na allegro co robia zdjecia jego nie interesuje, ma byc canon i juz
my już kupiliśmy. sztalugi z ikei. i resztę osprzętu.
a moj syn marzy o... torcie i zapałkach mowi ze będzie sobie zapalał świeczke i dmuchał, zapalał i dmuchał... powiem ci tusiekn ze wolałabym w razie czego canona niż te zapałki
a moj syn marzy o... torcie i zapałkach mowi ze będzie sobie zapalał świeczke i dmuchał, zapalał i dmuchał... powiem ci tusiekn ze wolałabym w razie czego canona niż te zapałki
Tusiekn, oczywiśćie m. kupił spodnie ,zawsze je kupuje w C&A...takie hobby ;-)
Nadia ma już bardzo daleko sprecyzowane plany...od nas chce chorą lalke,tak,żeby mogła być lekarzem i jeszcze" taki domek co widziała jak patrzyła dla tych małych kucyków"-oznacza domek kucyków ponywill .:-)
każe mi też pisać już list do Mikołaja,bo bardzo jej potrzebny laptop
Nadia ma już bardzo daleko sprecyzowane plany...od nas chce chorą lalke,tak,żeby mogła być lekarzem i jeszcze" taki domek co widziała jak patrzyła dla tych małych kucyków"-oznacza domek kucyków ponywill .:-)
każe mi też pisać już list do Mikołaja,bo bardzo jej potrzebny laptop
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Ja przyznam, ze pomysłow nie mam na prezenty urodzinowe.... Natala marzy o zasłonach i firankach, a jak na złośc nie ma takich, które pasuja do jej pokoju, ew. są ale za krótkie, a materialy jakieś takie nie do końca. Marzeniem jest też zegar, ale jak jej na żywo pokazywałam to mało który jej sie podobal. A jak pomyślę o kolejnych zabawkach to jakos słabo mi się robi.
tusiekn
Fanka BB :)
Efunia moj zapalek nie chce widziec, bo ostatnio bawilismy sie i ukladalismy sobie roznosci, fajnia wyobraznie mial Tusiek, ukladal m.in, zjezdzalnie, auta i na chwile sie obrocilam powiedziec cos mamie a ten myk pudelko z szafki i zapalil jedna i troche mu palca zagrzalo. Od tej pory nie chce ich widziec i dobrze bo by mi kiedys chalpe z dymem puscil.
Ja tez za bardzo nie chce zabawek na urodziny, sadze ze ubrania moga go zainteresowac. A maja wasze dzieci moze takie male komputerki uczace liczyc i literek?
Kasiek piekne prezenty Nadia ma w planach a laptop to u nas w uzyciu taki normalny, Tusiek wtedy mowi, ze pisze do pracy dlatego musze go chowac jak nie jestem przy nim.
Magdusiek a tez zegar to jakis specjalny? dziecinny typowo?
Ja tez za bardzo nie chce zabawek na urodziny, sadze ze ubrania moga go zainteresowac. A maja wasze dzieci moze takie male komputerki uczace liczyc i literek?
Kasiek piekne prezenty Nadia ma w planach a laptop to u nas w uzyciu taki normalny, Tusiek wtedy mowi, ze pisze do pracy dlatego musze go chowac jak nie jestem przy nim.
Magdusiek a tez zegar to jakis specjalny? dziecinny typowo?
reklama
Podziel się: