reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

My dzis odwiedziłyśmy sklepy - w benettonie nowa fajna kolekcja, Natalia dostała dwie bluzeczki, oproz tego z mothercare dwie piżamki, książkę, szklanki i jakies inne drobiazgi. I prezenty dla chrześnicy... kolejka z kubusiem.

reklama
Byłam dziś na zkupach wlasnych - przyniosłam marynarke, dwie koszule, jakis tshirt, kamizelkę i takie coś z dzianiny... udane, od nie pamietam nkiedy tak sie ja obłowiłam ;-)

:-) faktycznie, już dawno nie kupiłam kilku rzeczy i to tak dla siebie. Przydałyby mi się jeszcze spodnie i jedne buty i torebka i moze czapka.... i ;-)

Zaszalalam i kupilam sobie krotki plaszczyk i buty. Pasuje mi jeszcze dziny kupic, ale mam wrazenie ze jakos ostatnio nic nie ma na moj tylek;-)

Wow,Tusiekn, no widzę ,że jesień zakupom sprzyja.
Ja wczoraj tylko dla Nadulki kupiłam bluzeczkę,piżamkę i gumeczki. Dla siebie wciąż szukam i czekam na przypływ większej gotówki ;-)

Ja gotówkę przepuściłam prawie całą ;-) Dziś korzystając z okzaji, ze spotkałam się na mieście kupiłam szybko Natalce biała bluzkę taką pod sukienkę i sobie nowe VooVoo.

reklama
Do góry