reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Tusiekn - niekoniecznie tylko jak np. pół roku temu oglądaliśmy zegary w internecie to wszystkie były fajne... ale jak obejrzałam je na żywo cztery miesiące temu to porażka. A jeśliz a porażkę mam zapłacić stówkę to chyba wole taki za 30 zł... który bez obciachu zmienię za krótszy czas. A teraz zamówienie było na taki z Kubusiem, ale w miarę w kolorze pokoju czyli nie ma jak...

reklama
kasiek74 fajny, fajny. A wiecie co, myśmy w tym roku kupili Weronice taki drewniany teatrzyk, bardzo prosty do samodzielnego malowania, malujemy po kolei figurki na patyku i Weronika jest zachwycona. Poza tym gra "Kot w worku" robi furorę, gramy wszyscy i jest super. I ma jeszcze konia na patyku z kalimby. I książeczkę o zakochanym Franciszku i grę-klocki z których się układa wieżę i trzeba wyciągać po kolei elementy tak aby sie nie zawaliła :tak:

Ja chyba zwariuje od tego bzika na punkcie torebek, dzisiaj zobaczylam ekstra taka jak ostatnio szukalam i nie znalazlam albo byly "oblatane" i na to miejsce kupilam inna. Chyba jutro wroce po nia bo mi z mysli nie schodzi. Ale za to kupilam sobie beret na zime/jesien i spodnice.

Polecam dla naszych maluchów kreatywny zestaw do stemplowania z pianki.Tzn Nadulka ma takie piankowe morskie zwierzęta,nurka itp,do tego mazaki i farbki akrylowe,maluje te pianki i stempluje.Tworzy całe obrazki.Super.
Ostatnio też zakupiłam jej puzzle dolicznia- taka dobieranka cyfra do zbioru ( razem z obrazkiem paluszków)- pewnie jeszcze za mała,ale niech wkracza w świat liczb;-)Jej się podoba.

Kasiek masz może gdzieś link do tych pianek? Interesująco to brzmi!

A puzle z cyferkami, paluszkami i kostką mamy od dawna, naprawdę są super! Oli bardzo je lubi!

Przeszukam,może znajdę,ale podobne zestawy były przed miesiącem w biedronce.

Ja zakupiłam małej kamizelkę ocieplaną ,rękawiczki( obowiązkowo z hello kitty) i bluzeczke.

reklama
Do góry