reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Ja byłam po prezent dla Kamila i przy okazji zajrzałam czy aby nie przecenili piżamek, któe chciałam kupić dla Natalki, ale cenę (wcześniejszą) miały po zbóju. PIżamki przecenili, przy okazji kupiłam jej jeszcze spodnie i bluzeczkę, a małej dziewczynce mojej bratowej genialną zimową kurtkę za całe 30 zł.

reklama
W mothercare.
A prezent dla Kamila w empiku.
A torby z ciuchami ciążowymi od koleżanki dostałam, Oli.

Kasiu, wyskocz, warto. Tylko kiedyś przeceny w Trójmiescie ruszały poxniej niz w W-wie, teraz pewnie się wyrównało, ale nie wiem czy we wszystkich sklepach :-)

chyba wciąż nieco poźniej, bo niecałe 2 tygodnie temu były moje siostry i mowiły ze nedza a nie wyprzedaże :-D

a my w niedzielę wybieramy się do zoo. to juz trzecia tymkowa wyprawa. mam nadzieję, ze tym razem doceni w pełni. najpierw był malutki, w zeszłym roku obchodziły go tylko traktory, także nie ruszyliśmy powyżej hipopotamów, w tym mam nadzieje spodobaja mu sie zwierzaki. no i mam nadzieje ze zahaczymy o alfę.

A my zakupow jakich tako to nie poczynilismy, sklepy eksluzywne i torebki ktore wzbudzily moj zachwyt to po pare tysiakow ehh. Ogolnie tam bardzo drogo wszystko i przynajmniej drugie tyle co u nas, ale pamiatki kupilismy super, przynajmniej sie podobaja:-)

Wreszcie mam suknie na weselicho:-) I pomyslec ze weszlam do pierwszego sklepu i zakupialam a co smieszniejsze to kupilabym jeszcze 2 inne gdyby fundusze mi pozwolily;-)

Z szaleństwa ostatniego - spotnaniczny zakup rolek i ochraniaczy :-) Wiele radości mi sprawiły, mam w bagażniku i gdy mam chwilę to wpadam po trasie do parku, w którym sa gładkie alejki.
A wczoraj dwie pary butów na wysokim obcasie. Nie wiem co na to mój ortopeda ale chrzanię to...

reklama
Magdusiek zakup pierwsza klasa. :tak:Szkoda,że jestes daleko ode mnie,bo ja też mam rolki po chłopcach w moim rozmiarze,kiedys nawet dali mi pojeżdzić.;-)

Tusiekn,a ja tez dzis kupiłam sukienkę .:tak:

Do góry