reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

jak to nie :-)
ja podczas wyprawy zakupowej do gdanska nabyłam w H&M tymkowi elegancką czapkę z daszkiem na zimę. rozmiar 86 :-)
oraz rękawiczki palczastki, bo innych moje dziecko nie uznaje.
a w sobotę w lumpeksie elegancką bluzę na futrze nexta za całe 1,50 :-)
a zośce 7-pak bodziaków z primarka. na allegro oczywiście.
a sobie cienie nowe oraz biustonosz.
a mąż mi chyba już nabył prezent na urodziny :-D
to ja już powiedziałam. tak z grubsza. a reszta?

reklama
a w ogóle to chciałam wam polecić sklepy PEPCO. nie wiem czy je znacie i nie wiem jak wygladają w innych miastach ale stawiam, ze asortyment podobny. mają świetne cisuzki najczęsciej z koncówek oraz nadwyżek kolekcji angielskich firm, ale także polskich. poza tym mnóstwo fajnych gadżetów :-) wczoraj kupowałam dzieciakom rajstopki oraz zośce kolejną czapkę :-) tymek jest mega napalony na skrzydła wróżki, które tam wypatrzył (od czasu reklamy, w ktorej dziewczynka przebrana za wrózkę) :-)
http://www.pepco.pl/index.php

ja jak juz wejdę na pewno coś kupię :-)
ale cięzko mi manewrowac wozkiem i gorąco tam dość, więc nie zawsze wchodzę.
mimo to bardzo lubię, bo ubrania są ładne i dobrej jakości w większości :-)

Ja jutro jadę do Bydgoszczy i mam w planach zakupy :tak:
pierwsza rzecz to spódniczka hello kitty z H&m- moja córka o niej marzy,bo taka ma jej koleżanka z przedszkola. :tak:Ach te dziewczyny :laugh2:

Spódniczka z hello kitty kupiona. kolorek fioletowy, ;-) rozmiar co prawda na 86, ale rewelacyjna,krótka - Magdusiek,w Twoim stylu.
Do tego gumki z hellokitty i butki,kamaszki srebrno różowe - rewelacja:-)
Ja zadowolona , Nadia oczarowana:-)

My dziś również na zakupach. 2 kurtka dla Igi kupiona, granatowa z różowym polarkiem pod spodem (CUBUS), rajstopki, rękawiczki (jakby co), również gumki :) jak u Was Kasia, druga para kapci (do domu) i własnie sobie przypomniałam że nie kupiłam worka na kapcie :-D no i sobie sweterek 3XL.

reklama
Do góry