reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Moje drzwi są dwuskrzydłowe stąd ten problem z rozstawem kółek, otwieramy tylko jedno skrzydło i dlatego ta cała historia z tym wózkiem, druga połowa drzwi strasznie ciężko się otwiera i ja sama nie poradziłabym sobie z nimi , a męża cały czas przy mnie niestety nie będzie , żeby mi drzwi otwierać

reklama
Lindsay piękną brykę będzie miała Twoja dzidzia, bedzie miało niezły start w życie :-) Bardzo mi się podoba. Ja też jestem za gondolą.

Doxa a jak Ty sobie wyobrazasz parugodzinna podroz, wteday tez ten fotelik szkodzi??
Warunek przy dłuższym przewozeniu jest tylko taki, ze co ok. 45min-1godz trzeba się zatrzymac i wziasc dzidka na rece, poruszac się z nim przez jakis czas.
Ja nie wiem, ale w domu tez nie zamierzam zostawiac dziecka niespiacego na dłużej niż 20-30 min bez mojego zainteresowania się nim, poza tym siedząc w pokoju gdzie sa fotele i kanapa tez nie będę go trzymac w foteliku tylko kolo siebie.
A na tych wykladach nie wspomniano o tym, żeby nie używać tych fotelikow jako zgrabnych wózków, po co w takim razie produkowane sa kolka do fotelikow samochodowych, ktore umozliwiaja używanie ich jako wózków??
Co na te temat mowili Ci na wykładzie?
Może chodzilo im o to, ze jak dzidek siedział już w foteliku w samochodzie pare godzin to wtedy nie powinien siedziec w nim w domu?
Chyba nie zrozumiałyśmy się, mnie chodzilo o postawienie go np. w kuchni, gdzie nie wjade z wozkiem…..dopytam oczywiście poloznej im wiecej pytan tym lepiej chociaż do ortopedy i tak mam zaufanie :).
Niewykluczone jest tez, ze będziemy mili lezaczek, ale jakos do tej poty to te wszystkie sprzęty do „odstawiania” dzieci takie chlodne mi się wydawaly.

Lindsay superowy wozek :) gondolka, wysoki, z przestawiana raczka, duze kola, wspanialy!!!
bedzie sie i Tobie i dzidkowi na pewno super jezdzilo :)

Nio nio nio, niezła rozgorzała się dyskusja na temat leżaczka i nosidełka :-)

Orzech - zdaję sobie sprawę, że jest ogromna różnica miedzy leżaczkiem a łózeczkiem ;)

Orzech pojechałam do mamy, a przy okazji na zakupy. Myślałam, że będę mogła sobie w końcu z nia spokojnie porozmawiać :-) ale niestety nie tym razem bo przyjechała również siostra ze swoimi kochanymi bąblami :-) a przy nich można zapomnieć o jakiejkolwiek rozmowie :-) Szczerze mówiąc jestem padnięta :-)

reklama
Do góry