reklama
L
Lucky
Gość
Teddy sądzę że na pewno takiego pajacyka znajdziesz w smyku.
Masz racjie bardzo jest przydatny.
Masz racjie bardzo jest przydatny.
Teddy
Październikowa mać
Doxa nie przesadzajmy, to trzeba uwazac jak sie zapina a nie zajmowac w tym czasie np. rozmowa, czy rozmyslac o niebieskich migdalach...
jakby tak myslec, to wszystkim mozna zrobic krzywde... przy rozpinaniu napek tez sie moze reka omsknac i mozna uderzyc dziecko w buzke... nie popadajmy w paranoje...
jakby tak myslec, to wszystkim mozna zrobic krzywde... przy rozpinaniu napek tez sie moze reka omsknac i mozna uderzyc dziecko w buzke... nie popadajmy w paranoje...
E
ewcia1981
Gość
Dziewczyny macie moze liste z tym co jest potzrebne dla mamusi podczas pobytu w szpitalu. Jezeli tak bardzo prosze o zamieszczenie takiej listy. Juz powoli zabieram sie za to.
Z tego co wiem to-
- legitymacja ubezpiecz.
- dyskietka z kasy NFZ
- karta ciazy
- wynik badania na grupe krwi
- koszule nocne 2szt
- kapcie
- klapki pod prysznic
- majtki jednorazowe
- pieluchomajtki
- wkładki laktacyjne
- kosmetyki
- reczniki 2 małe 2 kapielowe
jak cos wiecie wiecej o tym dajcei znac
Sliczne dzieki
Z tego co wiem to-
- legitymacja ubezpiecz.
- dyskietka z kasy NFZ
- karta ciazy
- wynik badania na grupe krwi
- koszule nocne 2szt
- kapcie
- klapki pod prysznic
- majtki jednorazowe
- pieluchomajtki
- wkładki laktacyjne
- kosmetyki
- reczniki 2 małe 2 kapielowe
jak cos wiecie wiecej o tym dajcei znac
Sliczne dzieki
Zmienię trochę temat , wczoraj dokonałam zakupu dla dzidziolka , jestem zadowolona mimo , że są to rzeczy używane http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58598032 , zresztą same oceńcie , ja uważam , że było warto
reklama
ja mam bardzo dużo używanych rzeczy. odkupionych od koleżanek, allegro itp. nie których nie mogłabym dostać w sklepie i wszystkie są w super stanie. dzidzia nawet nie zdąży zniszczyć tego. i nie mam wyrzutów sumienia. tak jak mówisz kupię coś innego dla synka- nowego albo droższego.
Podziel się: