reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

"przyznam , ze z taka niepewnoscia" przeczytalam link do wyprawki podany przez efunie bo wlasnie w niedziele spedzilam na spisywaniu wyprawki chyba ponad godzine ;) lista fajna, ale mam pytania co do
"Dodatkowych akcesoriow"
Nie jestem pewna, czy od razu trzeba kupowac podgrzewacz do butelek czy babyphone, nie mowiac juz o sterylizatorze do butelek tego to chyba wcale nie bede uzywac.
Lezaczka bujaczka tez nie kupuje, bo mozna bujac w foteliku samochodowam, a poza tym u tatusia na rekach tez jest wygodnie ;)
Karuzela na lozeczko z pozytywka to chyba dobry pomysl a o tym nie pomyslalam wczesniej ;)
.....napiszcie co myslicie.

Ja dzisiaj mam spotkanie z moja polozna, przedstawie jej moja liste i popytam co o niej mysli :)
jak nie bedzie przy porodzie to przyjdzie ;)

reklama
orzech ja nie kupuje na początek takich rzeczy jak babyphone, sterylizator ( chyba ze nie bedziesz karmić piersią), leżaczka. to zawsze można kupic od ręki jak stwierdzisz , ze potrzeba ( czasy ze nic nie było sie skończyły :))
Karuzelkę na łożeczko kupuje i jest taka super z tiny love ze zwierzątkami co sie bujaja pod kątem i pilotem. moja koleżanka ja ma i mówie Ci cudo, które sie naprawdę u niej sprawdza . zresztą u mojej bratowej sprawdziła sie najzwyklejsza pod słońcem. mały uwielbiał muzyczkę.

Tak karucelka to naprawde rewelacyjan rzecz. Dzidzi nie uciekaja oczy , tylko patrzy na krecace i spiewajace zwierzaczki:-). Naprawde superowa rzecz

Orzech, Lindsay - ja też narazie zakupami typu leżaczek nie zawracam sobie głowy. Tym bardziej, że nie wiadomo do konca na jakie łóżeczko się zdecydujemy :-) wczoraj w sklepie kobieta znowu namieszała mi w głowie na temat bujanego  ;D
Babyphonu wogóle nie zamierzałam kupować, a co do sterylizatora to czas pokaże...

Rodzinka zabroniła mi kupowania zabawek. Nawet karuzeli :-) chcą mieć jakieś pole manewru hihihih

efunia parafiny szukaj w szpitalach jak masz kogoś zaprzyjaźnionego i chyba w aptekach.
to prawda z tym karmieniem ze różnie może być , a podgrrzewacz zawsze sie przyda, ale sa takie rzeczy ktore moga sie nie przydać jak kupisz i wtedy wydatek poniesiony. a jak bedzie potrzebne cos czego nie kupilas wcześniej to wysyłasz kogoś do sklepu i gotowe.  :)

reklama
Do góry