reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Jolik chyba tak, a moga byc inne motywy?...ja nie sprawdzalam co facet przyniosl nam z magazynu, nasze lozeczko lezy jeszcze w kartonie zapakowane.
A szczoteczka jest w takim razie super!! :laugh:

reklama
Do tej pory nie spotkałam innych motywów, więc chyba pozostanie nam słońce i księżyc :-)

az mi glupio, ale wcale nie zwrocilam na to uwagi :(
W sobote lozeczko bylo na podlodze, bo przestawialismy szafe na ktorej lezalo, ale lezy znowu jest na gorze, wiec bardzo ciezko mi sprawdzic, ale to jest ladniutki motyw ;)

Orzech a nie wiesz czy ten podgrzewacz zdaje egzamin ? znasz kogos kto go używa ? ja mam wprawdzie bardzo ciepłe mieszkanie, ale moze...

Frezja, sprawdz ceny tego rozowego kompleciku na miejscu W H&M, wydaje mi sie, ze tam taniej bylo ::)

lindsay doradzila mi go kolezanka, ktora go uzywa, mowi, ze dzieciak uwielbia to ciepelko jak sie go rozbiera.
Ja tez mam bardzo cieple mieszkanie, ale chodzi o to, ze jak sie dzidzie przebiera albo kompie, zeby nie grzac calego pokoju tylko miejscowo podgrzac powietrze nad dzidzia. Dla nas to super rozwiazanie, bo makutka bedzie w naszej sypialni, a nie dobrze sie spi, jak jest tak strasznie cieplo w pokoju. No i przede wczystkim, za kazdym razem przed przewijaniem mozna sobie miejscowo dogrzac ;)
sprawdzalam go, on nie grzeje wciekle jak toster ;) po prostu w odleglosci ok. metra od niego jest wyraznie cieplej niz w innej czesci pokoju :)
mysle, ze bez niego da sie obejsc, ale ze mielismy okazje go kupic, to tak tez zrobilismy :)

A dzisiaj bylam na obchodzie sklepow, chcialam sobie kupic krutkie spodenki, bo urlop sie zbliza ;)...spodenek nie kupilam, ale za to kupilam mate bawelniana nieprzemakalna pod przescieradelko dla malej ;)

mhhh. dobra rzecz Orzeszku. muszę przedyskutować z meżulkiem. tym bardziej ze też mamy mozliwość kupienia. dzięki.

Witajcie, mam takie nietypowe pytanie, może nie tutaj powinnam je zadać,ale odpiszcie, bo nie wiem, jaki kombinezon kupić, czy taki w formie śpiworka, czyli z dołem w kształcie kwadratu, czy taki normalny, z nóżkami. Widziałam i takie i takie, a będzie mi potrzebny w Pazdzierniku, może nawet listopadzie. Który byłby lepszy i wygodniejszy dla malucha?

Orzeszku,
Nie jest powiedziane że łóżeczko-kołyska będzie stało w kącie - nieużywane a ja po domu z maleństwem na rękach będę biegała, hi hi.

Ale już dziewczyny nakupowałyście. Ja ostatnio też sporo na Allegro zakupów zrobiłam. Dam Wam znać czy jestem zadowolona jak je dostanę fizycznie.
Rany temperatura wokół zakupów rośnie, to znak że już blisko :)

reklama
ja własnie tak chciałam z tymi kosmetykami jak piszesz efunia i na początku będę stosować też pieluchy tetrowe. wiem też ze zamiast oliwki można używać ciekłej parafiny - super sie sprawdza tylko podobno cięzko zdobyć. jeszcze sie dzidzia nałapie tej chemii w życiu więc chcielibyśmy zacząć od takich naturalnych sposobów. jak będzie życie zweryfikuje :)

Do góry