reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

hej paźdźiernikówki!~
mam pytanie do Orzech: gdzie kupiliście grzejnik do nagrzewania miejsca np.nad przewijakiem?
szukałam na Allegro ale nie znalazłam.
pozdrowienia dla wszystkich ;)

reklama
Jolik bardzo dobry wybór, też widziałam to Twoje łóżeczko, baaardzo ładne! A my z kolei szukamy takiego z kołyską no i jednak zdecydowaliśmy się na Juliusza z Drewexu (tego co zamieszczałam zdjecia) tylko bez szyflady, ale z opuszczanym bokiem!

Piękne rzeczy kupiłyście dziewczyny ! :) :) :)Jak tak widzę co już macie to zaczynam sie denerwować, bo ja właściwie tylko ciuchy, łożeczko i wózek. I wydawało mi się, ze mam dużo :( Ale muszę trochę przyspieszyć, bo brzuszek mi rośnie a pessar chyba trochę już nie daje rady i częściej ciągnie mnie brzuch więc czuje ze trzeba sie spręzyć.
Dziewczyny czy kupujecie tetrowe pieluchy ? I ile ? Oczywiśćie jeśli któraś zamierza używać .

ORZESZKU ty na pewno masz łatwiejszy dostep do kosmetykow dla niemowlat z firmy Bubchen sa rewelacyjne pisałam z kuzynka o nich ,sa tez na allegro . ślicznie pachna :)

Jolik ale podgonilas z zakupami - gratulacje :) a co to jest ta sliczna zyrafka?
No i super wybor z lozeczkiem, ono jesz sliczne i orginalne ;)

syla to Ty masz wieksze szanse niz ja bo u Ciebie Oskarek mial juz w genych bujanie ;) na pewno okaze sie doby zakup, ja sie chcialam tez troszke pocieszyc, bo kupilam juz RadekVII ;)

Lindsay jak Ty masz juz ciuszki wozek i lozeczko, to masz duzo wiecej niz ja, bo ja z ciuszkow, to mam tylko ze rzeczy ktore byly na zdjeciach, a i one sa juz wieksze, wiec....nie mowiac juz o "osprzecie" jedzeniowym i kapaniowym - tzn. do kapania ;) ale racje masz swieta, ze bedzie nam coraz ciezej chodzic i szukac, a jednak to to szukanie i wybiaranie sprawia taka radosc, a nie tylko samo kupowanie ;)

ewcia faktycznie, tych kosmetykow jest tutaj najwiecej, ale nie wiedzialam, ze sa takie rewelacyjne, dziekuje bardzo za wiadomosc.
kupie zaraz cos na probe i sprawdze przynajmniej ten zapach ;)

marta3x - grzejniczek kupilismy na www.ebay.de
np: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=25652&item=7336856994&rd=1
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=25652&item=7336934613&rd=1
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=25652&item=7337430562&rd=1
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=8480&item=7336868010&rd=1
tylko, ze tutaj pisze, ze wysylaja tylko na teren niemiec :(

DZIEWCZYNY JAK MACIE BLISKO SKLEPY "AUCHAN" TO NAPRAWDE POLECAM WŁASNIE WROCIŁAM Z 3 REKLAMOWKAMI UBRANEK JEST WYPRZEDAZ NP SPIOCHY Z MISIA MOZNA KUPIC ZA 5ZŁ, KAFTANIKI PO 3-4 ZŁ, PIZAMKI PO 4 ZŁ, BLUZY DRESOWE PO5-6ZŁ. NAPRAWDE SIE OPLACA. BODY ZA 3 PARY DAŁAM 6ZŁ.
U NAS JEST TA WYPRZEDAZ AZ DO OSTATNIEGO LIPCA

ALE SIE CIESZE ZE ZNOWU TYLE PRZYBYLO.ROZMIARKI BRALAM TEZ WIEKSZE BO NIE KTORE NA 68.
;D ;D ;D ;D ;D ;D

JA DUZO RZECZY KUPIŁAM NA ALLEGRO I Z CENAMI JEST ROZNIE. NIEKTORYCH RZECZY NAPRAWDE NIE OPŁACA SIE KUPOWAC BO WYCHODZA PRAWIE TAK SAMO JAK W SKLEPIE.NAPRAWDE KORZYSTNIE MOZNA KUPIC CIUSZKI UZYWANE ( JEANSY, BLUZY, OGRODNICZKI) SA W BARDZO DOBRYM STANIE I NAPRAWDE ZA NISKIE PIENIAZKI.

Orzech- dziękuje bardzo
mam siostrę w Niemczech,poproszę ją o pomoc, bo wydaje mi się ,że super rzecz taki  grzejnik,
pozdrawiam wszystkie październikówki!

reklama
Orzech - czyli Twoje łóżeczko też jest ze słoneczkiem i księzycem?
Jeżeli chodzi o zyrafę to jest to szczoteczka do włosów (masaż głowy) ;D

Do góry