reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Pościel...alkohole- no niezłe temaciki od rana ;) Ja uwielbiam czerwone wino,wytrawne lub półwytrawne, najlepiej hiszpańskie.Ktos coś jeszcze wspomniał o krewetkach mmmmiam!
Na mojego męża krewetki + czerwone wino to działa że aż hej! Odgonić się potem nie można.

reklama
Pościeli nie ma ...Syla dostała wczoraj teraz kolej na Lucky i na mnie.Napisalam gosciowi maila ze nie popuszcze mu tego tak.
Choc i tak nic bym nie zrobila - poniewaz allegro daje gwarancje do 300zł ale uzytkownik muis byc zarejstrowany w serwisie od roku, a ten facet jest tam dopiero kilka miesiecy.
Pozostało mi tylko czekac.
113 zł to dla mnie jest duzo..tyle rzeczy zamawiałam z allegro i było zawsze ok a tu masz.....jak nie przyjdzie to nowa kupie w sklepie ale dopiero 10,10:-(((((((((( w tym mieisacu jzu nie dam rady....no chyab ze moze ktoras babcia zasponsoruje

Lekarz wczoraj mi nawet powiedzial ze mozna juz .........mojemu nawet nie mowilam bo ani ja ani on nie byłby wyspany poczekam z tym do wekendu.Jak juz tyle wytrzymał to wytrzyma i te 2 dni.
Po takim czasie bede sie czula jak dziewica hi hi hi :laugh:

Boshe, wiecie, ja mam koszmary nocne, całą noc nie spałam, męza molestowałam, zeby tez nie spał, swiatła pozapalałam, jak dziś wstalismy o 8.00 to oczy miał jak zapałki. No i nie zdązyłam na pobranie krwi, byłam dokładnie 9.01, ale " Pan jakąs minutke temu wyszedł "  :mad: No myslę, ze nie czekał na mnie  :p Ja to mam jednak pecha, nie ma co ...

ewcia przepraszam to faktycznie nie Ty pisalas tylko dorothy

to ja moze powtorze pytanko do dotorhy: co to znaczy prawdziwe malibu robili ( na tym weselu na ktorym byliscie)...to znaczy jak je robili?

dorothy to jest wlasnie ten kombinezonik, ktory ja kupilam, tylko, ze ja kupilam wieeelki na 62, a poniewaz to jest z H&M to odpowiada naszemu rozmiarowi na 2-4 miesiace..tak wiec wez to pod uwage ;)

reklama
Orzech pisze:
to ja moze powtorze pytanko do dotorhy: co to znaczy prawdziwe malibu robili ( na tym weselu na ktorym byliscie)...to znaczy jak je robili?

Jak robili, to ja nie wiem, ale faktem jest, ze smakowało bosko i nie załowali alkoholu. Jak ide do restauracji, to dostaję samo mleczko kokosowe ;D Tam nie żałowali, mieli wykupione mnóooostwo alkoholu i wszystko dla gości.
A ten kombinezonik, czy nie lepiej kupić ciut wiekszy? Żeby maluch mógł nóżkami swobodnie sobie ruszać, wiem, że h&m ma gigantyczną rozmiarówkę, ale myslałąm, ze 62 bedzie ok nawet dla mniejszego maluszka. Czy faktycznie jest taki ogromny?

Pozdrawiam!

Do góry