reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

patrycja ja tez ysle, ze zabawka, to cos co bedzie wlasnie jemu sprawiac przyjemnosc :)
A cena sie nie przejmuj, nie chodzi o to, zeby duzo wydac, tylko, zeby prezent sprawial radosc, kied wreszcie sie tego ludzie naucza....My kiedys dostalismy od znajomych ktorzy do nas przyjezdzali na kilka dni koszyk jablek - cudowny prezent - zwykly wiklinowy koszyk a w nim pyszniutkie polskie jablka - nigdy nie zapomne tego podarunku :)

A te ubranka, to oni nie kupuja przypadkiem na 74...przeciez nie ma rozmiaru 64 ;)

reklama
też mi się wydaje, że raczej o 74 chodzi... :)

a co do tych prezentów,
my olaliśmy kompletnie konwenanse i po prostu pytamy się co kupić za taka czy taką kwotę (zależy jaką zamierzamy przeznaczyć)... jak ktoś nie ma za wiele pieniędzy, to lepiej mu kupić praktyczny prezent, taki, który sam zamierzał, a nie zbyteczny gadżet...

sama już uprzedziłam rodzinkę, że jak mają cokolwiek kupować, to niech sie nie silą, bo my wszystko co trzeba mamy, tylko niech kupią pieluchy... :)

o pieluchy to ja sama zadbam aby je mieć pod dostatkiem,mi bardziej by pasowały ubranka o większych rozmiarach,no i jakieś zabawki dla niuni,tylko nie wielkie maskoty,bo takich to mam już dwie,które mi tylko miejsce w domu zajmują,bo mój miał taki kaprys wydawania kasy na mnie i kupił największe maskoty jakie były w sklepie ;)

patrycja, jest 68 - to jest na 6-9 m-cy... niby, na tyle...
więc roczmy maluch może mieć te 74... ale to strasznie malutki jest...

no właśnie... po co noworodkowi maskotki???

odruchu chwytnego nabierze dopiero za jakies 4 m-ce, a i tak wtedy najlepsze są jakię duże plastikowe formy, co to łatwo można umyć bo dzieciak będzie je do japki pakował... :)

ja też wolałabym praktyczny prezent...
pieluszki czy ciuszki, ale większe... mogą być na roczek nawet...
w końcu maluch i tak dorośnie...

reklama
Do góry